Kezdőlap Adomány 16. alkalommal is számos CSALÁDNAKés SZERVEZETNEK igyekszik segíteniaz Alföldi Régió Magazin csapata-A...

16. alkalommal is számos CSALÁDNAKés SZERVEZETNEK igyekszik segíteniaz Alföldi Régió Magazin csapata-A Wojtyla Házban is jártak Kecskeméten!

Az Alföldi Régió Magazin Kft. az éves marketing projektek mellett kiemelt figyelmet fordít a társadalmi szerepvállalásra is, évek óta elkötelezett híve az adományozásnak a novemberi időszaktól. Ez a hagyomány immár 16. alkalommal valósulhatott meg, hiszen a Magazin megalakulásától kezdődött üzleti partnerek támogatásával – akiknek köszönhetően – ismét rengeteg nehéz helyzetben élő családnak csalhatott mosolyt az arcára a karácsonyfa alatt sorakozó ajándékokkal és ételadományokkal PR-ügynökségünk.

2023. december 22-én ismét karácsonyi csomagokat, finom péksüteményeket, sütiket és ajándékokat vitt a magazin csapata a Kecskemét szívében található Karol Wojtyla Ház gondozottjainak. Az megajándékozottak nagy örömmel fogadták a csomagokat!

„Bács-Kiskun Vármegyénkben és környékén is rengeteg családnak kell nap mint nap nélkülöznie. Nekik minden évben szűkösen telnek az ünnepek, sok gyermeknek nem jut ajándék a karácsonyfa alá. Ezek a családok minden apró kedvességnek, figyelmességnek örülnek, a kicsit is nagyra becsülik. Csapatunk ebben az évben is rengeteget dolgozott az üzleti partnerek segítségével azon, hogy nekik is örömteljes ünneplésben lehessen részük.

Rengeteg felajánlás érkezett hozzánk, lelkesen munkálkodtunk a kis csomagok és dobozok összeállításában.

A támogatást számos nehéz sorsú családhoz és magánszemélyekhez, egyedülálló anyukákhoz, nagycsaládosokhoz, kórházi dolgozókhoz, a Wojtyla Ház dolgozóihoz, az SOS Gyermekfalu volt „anyácskái”- hoz, a régi kapcsolataink miatt – és szervezetekhez – ovisokhoz sikerült eljuttatni, amellyel, ha csak egy kicsit is, de sikerült némi vidámságot átadni számukra.

Ezúton szeretnénk megköszönni támogatóink nagylelkűségét, akik nélkül nem valósulhatott volna meg ez a nagyszabású projektünk.

Bízunk benne, hogy a továbbiakban is hasonló elképzeléseket vihetünk véghez partnereinkkel karöltve.” – Nyilatkozott Zimacsek Márta lapigazgató asszony.

Az Alföldi Régió Magazin egyúttal köszönetet mondott a Wojtyla Ház dolgozóinak, vezetőinek és szponzornak, azaz minden közreműködőnek.