Kezdőlap Események ÉVZÁRÓ ÜLÉST TARTOTT A BÁCS-KISKUN VÁRMEGYEI BŰNMEGELŐZÉSI TANÁCS 

ÉVZÁRÓ ÜLÉST TARTOTT A BÁCS-KISKUN VÁRMEGYEI BŰNMEGELŐZÉSI TANÁCS 

A Bács-Kiskun Vármegyei Bűnmegelőzési Tanács évértékelő értekezletet tartott a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságon.

Dr. Hatala József a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke – aki egyben a vármegyei tanács elnöke is – megnyitó beszédében köszöntötte az évzáró ülésen a bűnmegelőzésben érintett és a vármegyében működő szervezet vezetőit, illetve az általuk delegált tagokat.

A főkapitányság bűnmegelőzési osztályának vezetője ismertette a 2023-as programjaikat, valamint az új együttműködő partnerekkel közös munkákat. Ezen felül a lakosság tájékoztatást célzó, idén áprilisban elindult Bács-Kiskun vármegyei rendőrség Facebook oldalának bemutatása következett. Az oldalon rengeteg megelőzési üzenet mellett, igen széles palettán mutatjuk be a rendőrség munkáját és eredményeit. Végül az ünnepekre készült a Katona József Nemzeti Színház színművészeivel forgatott ünnepi megelőzési kisfilmek bemutatása zárta az értékelést.

A Bács-Kiskun Vármegyei Bűnmegelőzési Tanács társelnöke, dr. Gulyás Zsolt r. dandártábornok, vármegyei rendőrfőkapitány megköszönte a Tanács tagjainak nyitottságát és közreműködését. A főkapitány kiemelte, hogy a közös munka eredményeként Bács-Kiskun vármegyében is összehangolt a bűnmegelőzési munka.