Kezdőlap Adomány 16. alkalommal is számos CSALÁDNAK és SZERVEZETNEK igyekszik segíteni az Alföldi Régió...

16. alkalommal is számos CSALÁDNAK és SZERVEZETNEK igyekszik segíteni az Alföldi Régió Magazin csapata

Az  Alföldi  Régió  Magazin  Kft.  az  éves  marketing  projektek  mellett kiemelt  figyelmet  fordít  a  társadalmi  szerepvállalásra  is,  évek  óta elkötelezett  híve  az  adományozásnak  a novemberi időszaktól.  Ez a  hagyomány immár 16. alkalommal  valósulhatott  meg,  hiszen  a  Magazin  megalakulásától  kezdődött  üzleti  partnerek  támogatásával  –  akiknek  köszönhetően  –  ismét  rengeteg  nehéz  helyzetben  élő  családnak  csalhatott  mosolyt  az  arcára  a  karácsonyfa  alatt  sorakozó  ajándékokkal  és  ételadományokkal  PR-ügynökségünk.

Bács-Kiskun Vármegyénkben és környékén is rengeteg családnak kell nap mint nap nélkülöznie. Nekik minden évben szűkösen telnek az ünnepek, sok gyermeknek nem jut ajándék a karácsonyfa alá. Ezek a családok minden apró kedvességnek, figyelmességnek örülnek, a kicsit is nagyra becsülik. Csapatunk ebben az évben is rengeteget dolgozott az üzleti partnerek segítségével azon, hogy nekik is örömteljes ünneplésben lehessen részük.

Rengeteg felajánlás érkezett hozzánk, lelkesen munkálkodtunk a kis csomagok és dobozok összeállításában.

A támogatást számos nehéz sorsú családhoz és magánszemélyekhez, egyedülálló anyukákhoz, nagycsaládosokhoz, kórházi dolgozókhoz, a Wojtyla Ház dolgozóihoz, az SOS Gyermekfalu volt „anyácskái”- hoz, a régi kapcsolataink miatt – és szervezetekhez – ovisokhoz sikerült eljuttatni, amellyel, ha csak egy kicsit is, de sikerült némi vidámságot átadni számukra.

Ezúton szeretnénk megköszönni támogatóink nagylelkűségét, akik nélkül nem valósulhatott volna meg ez a nagyszabású projektünk.

Bízunk benne, hogy a továbbiakban is hasonló elképzeléseket vihetünk véghez partnereinkkel karöltve.

Zimacsek Márta
Lapigazgató

Köszönjük, a Fornetti Kft-nek, a V és Va Kft.-nek, az Örömhír Alapítványnak, az OTP Bank Nyrt.-nek, a P&P Pékségnek, a Hamilo Pékségnek, a Bubee Hungary Kft.-nek, a Gárdonyi Teaháznak, az Ani-Corn Kft.-nek, az Alföld Pro-Coop Zrt.-nek, Bakos Tamásnak, Frankó Jánosnak, Vörös Tamásnak, Precíz Kft.(Beregszásziné Gizike és családja) és minden közreműködőnek.