Kezdőlap Egészség ÁTVÁLTOZTATUNK – Ildikó, egy elhivatott óvónő

ÁTVÁLTOZTATUNK – Ildikó, egy elhivatott óvónő

Az ARM Kft és csapata, a BA HairstyleFodrásszalon,  a Flört Fehérnemű Divatáru Kis- és Nagykereskedés vezetője, valamint Oriflame összefogásával 2023 év végén is kiválasztásra került egy példaértékű életet élő hölgy, az ünnepek előtti teljes külső megújulásra. A jótékonysági átalakítás magában foglalta a szép frizura, tökéletes smink, profi fotók elkészítését, továbbá divatos öltözet biztosítását. Az életre szóló élménynek ezúttal Andrási-Csáki Ildikó, az elhivatott óvónő lehetett részese, kiemelten megköszönve ezáltal a gyermekekért, családokért tett munkáját.

Az éves hagyományokat követve ez alkalommal ismegtörtént a Bodri Andrea ötletgazda életre hívásaáltal az ünnepek előtti jótékonysági szépségakció. Az akció célja egy odaadó és példaértékű munkátfolytató hölgy átalakítása, aki maximálisan megérdemli, hogy néhány órára  csak  önmaga  lehessen,kényeztetésben részesüljön. A város szívében találhatóBA HairstyleFodrászsazlon fodrásza, Bodri Andrea csodálatos frizurát, valamint különleges sminket készített a kiválasztott pedagógusnak.

„Minden évben nagyon jó érzéssel tölt el, hogy szebbé varázsolhatom egy csodálatos jellem szürke hétköznapját az ünnepek idején. Az önzetlen segítségnyújtás gyermekkorom óta természetes része az életemnek, mely véleményem szerint nem csupán az ünnepek idején fontos, éppen ezért év közben is a lehetőségeimhez mérten segítem a rászorulókat, a betegeket, időseket, vagy az arra érdemeseket.”

Rózsa Jenőné Gyöngyi hozzájárulásával Ildikó csodálatos, minőségi ruhákat próbálhatott fel, majd a minden szempontot figyelembe vevő szakértői véleményalapján legtökéletesebben hozzáillő öltözet került kiválasztásra. Az átalakítás egy fotózással zárult Zimacsek Márta jóvoltából. Csányiné Rajtik Elisabeth Oriflame top direktor által Ildikó egy minőségi, praktikus Oriflame termékekből álló, természetes alapanyagú, minden bőrtípusnak megfelelő kozmetikai szépségápolási csomaggal is gazdagodhatott.

A jakabszállási pedagógus, Andrási-Csáki Ildikó számára nagy meglepetés volt, hogy őt választották ki 2023-ban a jótékonysági szépségnap főszereplőjének.

„Nagyon nehéz volt magamévá tenni az érzést, miszerint most teljes mértékben rólam van szó. Ugyanis munkámból adódóan sokat foglalkozom másokkal, segítek rajtuk, ám ez alkalommal én részesültem törődésben. Az átalakítás során igazán kimozdulhattam a komfortzónámból, hisz ekkor döbbentem rá igazán, mennyire küzdelmes befogadni, megszokni a kényeztetést. Ha az ember hosszú időn át csak másokért tesz, időbe telhet megszoknia, ha középpontba kerül. Ám mindezen túl hatalmas élmény volt számomra, a gyönyörű ruhák mellett szakértői véleménnyel is találkozhattam, mely által több ruházkodási szempontot ismerhettem meg. Természetesen a csodaszép sminkért, frizuráért is, illetve az egész lehetőségért hálás vagyok és köszönettel teljes.”

„Ildikó egy nagyszerű intézményvezető, akinek munkássága kincset ér, minden óvodába ilyen szeretetteljes, elhivatott pedagógust kívánnék a gyermekeknek. A háromgyermekes édesanya és háromunokás nagymama több, mint 20 éve magánóvodát működtet Jakabszálláson, mely a közelmúltban bölcsőde résszel is kiegészült. Az intézmény különleges, otthonos, meleg hangulatot áraszt, varázslatos érzés már csupán belépni oda. Ildikó minden egyes nap ugyanolyan lelkesedéssel várja a gyermekeket, egyengetve kis ösvényeiket, szinte sajátjaként törődve mindannyiukkal. Egyenként felismeri a kicsik erősségeit, továbbá igyekszik a lehető legtöbbet megtenni,hogy felkészülten, magabiztosan kezdjék meg iskolás éveiket. A gyermekek családjának valamennyi tagját név szerint ismeri. Természetesen a sok éves szakmai tapasztalata rengeteg tanulással, továbbképzéssel egészült ki, hiszen Ildikó foglalkozik többek között mozgásfejlesztő tornával, valamint néptáncoktatással is, melyek az óvodai élet mindennapi részévé váltak.” – nyilatkozott Vancsainé Lázár Ágnes, egy óvodai édesanya Ildió munkásságával kapcsolatban.Összességében elmondható, hogy a 2023-as jótékonysági akció is rendkívül jól sikerült, hiszen mind a megajándékozott, mind az önzetlen támogatók életre szóló élményekkel gazdagodhattak.