Kezdőlap Események Megtartotta idei jótékonysági bálját a megyei iparkamara

Megtartotta idei jótékonysági bálját a megyei iparkamara

Az üzleti élet jótékonysági bálját rendezte meg a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara (BKMKIK) szombat este Kecskeméten. Akárcsak legutóbb, a mostani eseménynek is a Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont adott helyet, amelyen csaknem kétszáz üzletember és közéleti személyiség vett részt hozzátartozóival.

Az 1998 óta kétévente megrendezésre kerülő rendezvény bevételéből az Élethinta Közhasznú Alapítványt és az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa kecskeméti központját támogatják. A jótékonysági támogatás az idén 34 kortárs festőművész alkotásainak az aukciójával bővült. 

Az érkező vendégeket Gaál József megyei kamarai elnök és Sipos Zsolt, a BKMKIK titkára fogadta a bálterem előtt. A rendezvény 20 órakor kezdődött, Märcz Fruzsina, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésze, egyben a bál háziasszonyának felvezetője után Gaál József megyei elnök köszöntötte a vendégeket. Hangsúlyozta, büszke arra, hogy a vármegyének ilyen gazdasága van, büszke arra, hogy olyan ipari, kereskedelmi, szolgáltatói vállalkozások vezetői tisztelték meg a bált, amelyek az üzleti élet kimagasló szereplői.

A BKMKIK elnöke után Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere köszöntötte a bál résztvevőit. Azt kérte, hogy ezen az estén tegye mindenki félre a napi gondokat.

Végül Märcz Fruzsina dr. Parragh Lászlót, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara országos elnökét szólította a színpadra. Az ismert közéleti személyiség rövid beszédét egy kecskeméti szállóigével zárta: „Lássuk a medvét”. Ezt követően jó mulatást kívánt.

Az est során fellépett a TanBorEn Trió és Felméri Péter humorista, a zenét a Koktél 4U zenekar szolgáltatta.

Forrás: Baon.hu

BAON – Bács-Kiskun vármegyei hírportál