Kezdőlap Fejlesztés MAGYAR SIKERA BAHREINI FORMA 1-EN

MAGYAR SIKERA BAHREINI FORMA 1-EN

Bahrein, 2024. február 21. – A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át.

A fennállásának 20. évfordulóját idén ünneplő bahreini Forma-1 pálya (BIC)kivezeti a készpénzhasználatot a Bahreini Nagydíjon, és a Festipayt választotta a digitális fizetések lebonyolítására.

Ez az innovatív magyar megoldás forradalmasítja a fizetési élményt a résztvevők számára, zökkenőmentes tranzakciókat és fokozott kényelmet kínálva a Formula–1 Bahreini Nagydíj hétvégéjén.

„A Festipay történetében mérföldkő, hogy hozzájárulhat a Forma-1 sikeréhez Bahreinben, és javíthatja a látogatók felhasználói élményét” – mondta Dr. Kóka János, a Festipay Zrt. elnöke, majd hozzátette: „Közép-Kelet-Európa vezető digitális fizetési szolgáltatójaként elkötelezettek vagyunk az innovatív megoldások mellett, amelyek egyszerűsítik a tranzakciókat, biztonságos és zökkenőmentes digitális fizetési lehetőséget nyújtanak a résztvevők és a kereskedők számára.”

„A BIC PAY bevezetése a folyamatos innovációra való törekvésünket és elkötelezettségünket bizonyítja, hogy kivételes élményeket nyújtsunk a motorsport rajongóinak” – mondta SherifAlMahdy, a Bahrain International Circuit kereskedelmi igazgatója. „A Festipayjel való együttműködés hangsúlyozza elkötelezettségünket, hogy a legmagasabb szintű kényelmet és biztonságot biztosítsuk a résztvevőink számára.”- tette hozzá a Formula–1 bahreini megrendezéséért felelős cég igazgatója.

A Bahreini Nagydíj idén teljesen készpénzmentes lesz. A látogatók választhatnak, hogy a meglévő fizikai vagy digitális bankkártyáikat használják, vagy készpénzt töltenek fel egy „BIC PAY” plasztikkártyára a 7 kijelölt feltöltő standnál, vagya mobil feltöltőpontokon. A Festipay zökkenőmentes és biztonságos készpénzmentes rendszerét használják majd a több mint 50 kereskedelmi értékesítési ponton, ahol a látogatók ételeket, italokat és reklámtárgyakatvásárolhatnak. A BIC PAY kártyát használó látogatók a fel nem használt egyenlegüket a rendezvény végeztévelvisszaválthatjáka feltöltőállomásokon. A kereskedők a Festipay integrált POS-termináljait használják majddigitális fizetésre, a termékek kezelésére, a készletellenőrzésre és a vásárlók hatékony kiszolgálására.

A Bahrain International Circuitról

A Bahrain International Circuit célja, hogy elsőszámú motorsporteseményeknek adjon otthont, és felejthetetlen élményeket nyújtson a rajongóknak világszerte.

A 2024-es Gulf Air Bahreini Nagydíj mérföldkőnek számít a BIC számára, hiszen a pályán 2004-ben megrendezett első F1-es futam – és egyben az első közel-keleti futam – 20. évfordulóját ünnepli. Ez lesz a 2024-es szezon első fordulója és az első szombati futam Bahreinben. A szezon egyik legjobban várt eseménye, a 2024-es Gulf Air Bahreini Nagydíj jövő csütörtöktől (2024.02.29.) szombatig (2024.03.02.) kerül megrendezésre.

A Festipayről

A magyar alapítású Festipay Közép-Kelet-Európa vezető digitális fizetési és integrált rendezvényszervezési szolgáltatója fesztiválok, rendezvények és helyszínek számára, 13 országban van jelen. A vállalatot a zökkenőmentes fizetési megoldásokban szerzett szakértelme a különböző rendezvények megbízható partnerévé tette.

A legkorszerűbb, integrált fintech megoldásokra és zökkenőmentes, biztonságos tranzakciókra specializálódott Festipay innovatív, készpénzmentes fizetési megoldásait használják többek közt a legnagyobb magyarországi és romániai fesztiválok.Emellett rengeteg állandó helyszínen is jelen vannak, többek közt a budapesti gyógyfürdőkben, turisztikai központokban és szórakozóhelyeken.

A Festipay sikertörténetének legutóbbi állomása a napokban lezajlottUNTOLD Dubai.A Közel-Kelet eddigi legnagyobb szabású elektronikus zenei megafesztiváljánis a Festipay szolgáltatta a beléptetést és a készpénzmentes fizetést.Az esemény február 15-18. között zajlott az Expo City Dubaiban. A Festipay elkötelezett Európa és Délkelet-Ázsia után a Közel-Kelet legnagyobb rendezvényeinek zökkenőmentes fizetési megoldások biztosítása iránt is.

Elérhetőségek:

Email: [email protected]

Telefon: +36203996636

Kövesse a Festipayt a közösségi médiában:

https://www.facebook.com/festipayeventtechnology

https://twitter.com/FESTIPAY?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Eembeddedtimeline%7Ctwterm%5Escreen-name%3AFESTIPAY%7Ctwcon%5Es2

https://www.instagram.com/Festipay_

#CashlessByFestipay