Kezdőlap Események Négy év kihagyás után került megrendezésre a Kecskeméti Jogászbál

Négy év kihagyás után került megrendezésre a Kecskeméti Jogászbál

A Bács-Kiskun vármegyei jogászbál az idei évben 53. alkalommal, 4 év kihagyás után, február 3-án, szombat este, hagyományokhoz kötött módon a FourPointsbySheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban került megrendezésre.

A Magyar Jogász Egylet Bács-Kiskun Vármegyei Szervezete által lebonyolított eseményen közel 170 fő vett részt, többek között dr. Homoki Tamás Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere, aki beszédével köszöntötte az érkező vendégeket. Ezt követően dr. Bicskei Ferenc, a Magyar Jogász Egylet Bács-Kiskun Vármegyei Szervezetének elnöke hagyományokhoz híven bemutatta az elmúlt években, frissen végzett jogászokat a közönség számára.

A helyszín különleges díszítése eltért a megszokottól, ezúttal ugyanis új elrendezésben, kettéosztott teremben foglalhattak helyek a résztvevők.A hölgyek és urak mind az idei trendeknek megfelelően, szebbnél szebb öltözetben, az etikettnek és protokollnak eleget tévefényképezkedtek a gyönyörűen feldíszített fotófal előtt.

Az ízletes, többfogásos vacsora elfogyasztását követően a vendégek a hajnali órákig élő zenére táncolhattak a szegedi Zsomboys zenekar jóvoltából.A Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett Danyi Judit és a Jászai Mari-díjas Hegedüs Zoltánaz esemény konferansziéi, valamint a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház művészei gondoskodtak a kialakult kellemes hangulat, jókedv fenntartásáról. Az anekdotázás, régi történetek felelevenítése mellett a tombola életre szóló élményként maradt meg a bálra érkezőknek.