Kezdőlap Kiemelt Nyerjen egyhetes nyaralást a Kanári-szigetekre!

Nyerjen egyhetes nyaralást a Kanári-szigetekre!

Járt már az örök tavasz szigetén? Március 31-ig a CLB-n keresztül kötött lakásbiztosításával most 1 hetes tenerifei luxusutazást nyerhet.

A nyeremény tartalmazza:
2 fő részére szállást 8 nap/7 éjszakára a SissiPark Mirador luxusapartmanban Los Gigantes üdülővárosában.2 fő részére retúr repülőjegyet, feladott és fedélzeti poggyásszal.2 fő részére 2 órás bálna- és delfinnéző hajótúrát, amely Tenerife egyik fő látványossága. Nyereményjáték részletei 
Van már lakásbiztosítása, de nem most van az évfordulója? Nem gond!
Mostantól minden év márciusában lehetősége van lakásbiztosítást váltania akkor is, ha a rendes évfordulós felmondási időszaka máskorra esik.
Lakásbiztosítási kalkulátorunkban válassza a „márciusi lakás kampány” kötési okot és nézze meg a biztosítók ajánlatait.

Nincs még lakásbiztosítása? Online kalkulátorunkban pár perc alatt megnézheti a biztosítók ajánlatait:

 Lakásbiztosítás kalkulátor 
        
CLB Független Biztosítási Alkusz Kft.
1065 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 21.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalon található chaten,
vagy ide kattintva további elérhetőségeink egyikén.


Kövessen minket!

 

Ez az elektronikus levél (e-mail) és a hozzá kapcsolt fájlok kizárólag a Címzetteknek szólnak, a bennük foglalt információk személyre szólóak és bizalmasak. Minden engedély nélküli megtekintése, továbbítása tilos. Amennyiben valamely hiba folytán Ön nem a Címzettje ennek a levélnek, kérjük, semmisítse meg, és értesítse a levél küldőjét.
CLB Független Biztosítási Alkusz Kft. adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-59244/2014.Panaszkezelési tájékoztatás:
Tájékoztatjuk, hogy ha véleménye szerint a fogyasztóvédelmi rendelkezéseket megsértette volna Társaságunk, akkor a pénzügyi közvetítőrendszer felügyeletével kapcsolatos feladatkörében eljáró Magyar Nemzeti Banknál (MNB) fogyasztóvédelmi eljárást kezdeményezhet.
Tájékoztatjuk, hogy a szerződés létrejöttével, érvényességével, joghatásaival és megszűnésével, továbbá a szerződésszegéssel és annak joghatásaival kapcsolatos jogvita esetén bírósághoz fordulhat, vagy ha fogyasztónak minősül, akkor a Pénzügyi Békéltető Testület (PBT) eljárását kezdeményezheti. Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk nem tett előre általános alávetési nyilatkozatot a PBT részére.
Tájékoztatjuk a PBT és az MNB Fogyasztóvédelmi Központjának elérhetőségeiről:
– A PBT székhelye: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55., telefonos elérhetősége: 06-1-489-9700, 06-80-203-776, internetes elérhetősége: www.penzugyibekeltetotestulet.hu, levelezési címe: Pénzügyi Békéltető Testület H-1525 Budapest PF.: 172. A PBT által készített fogyasztói kérelem nyomtatvány letölthető: https://www.mnb.hu/letoltes/150-fogyasztoi-kerelem-2.pdf
– MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ Ügyfélszolgálat címe: 1122 Budapest, Krisztina krt. 6., levelezési címe: 1534 Budapest BKKP PF.: 777, telefonszáma: 06-80-203776, email: [email protected] Az MNB által készített fogyasztóvédelmi formanyomtatványok elérhetősége: https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/penzugyi-panasz
A 06-1- 999-0620 telefonszámunkon vagy [email protected] elektronikus levelezési címünkön vagy a CLB Kft. 1364 Budapest, Pf. 316 levelezési címünkön és https://www.clb.hu/kapcsolat bármely elérhetőségünkön is kérheti akár a PBT, akár az MNB panasszal kapcsolatos formanyomtatványa költségmentes megküldését.
Tájékoztatjuk, hogy Társaságunkról, alkuszi szolgáltatásunkkal kapcsolatos panasztételi lehetőségről, felügyelő hatóságról és békéltető testületről, egyéb jogorvoslati lehetőségéről további részletes tájékoztatást nyújtunk itt: CLB magunkról