Kezdőlap Fejlesztés Új ügyfélszolgálati pontot nyitott Kecskeméten a Groupama Biztosító

Új ügyfélszolgálati pontot nyitott Kecskeméten a Groupama Biztosító

A Kisfaludy-ház egykori Domus áruház felőli oldalán megnyitotta második kecskeméti ügyfélszolgálati irodáját a Groupama Biztosító. Alexandre Jeanjean, a biztosító vezérigazgatója a Lechner Kávéházban tartott szerdai megnyitóeseményen kiemelte: a digitalizáció és a mesterséges intelligencia korában is kulcsfontosságúnak tartják az ügyfelekkel való személyes kapcsolattartást. Gaál József, Kecskemét alpolgármestere üdvözölte az új ügyfélszolgálati pont megnyitását, hiszen mint mondta, a pénzügyi szolgáltatások fejlesztése is hozzátartozik a város élhetőségének további emeléséhez.

Gaál József köszöntőjében emlékeztetett arra, hogy az elmúlt tíz évben Kecskeméten mintegy 6-8 ezer új munkahely jött létre, és az előttünk álló négy évben további legalább 5 ezer új munkahely létesülése várható. Az elmúlt években Kecskeméten és közvetlen környékén épített vagy jelentősen felújított utak hossza eléri a 200 kilométert. A város lakossága meghaladja a 110 ezret, de napi szinten ennél jóval több, mintegy 250 ezer ember fordul meg a városban munkavégzés céljából vagy tanulmányai miatt. A növekvő népesség lakhatását biztosítandó több ezer új lakás épülhet a következő években – mondta Gaál József, aki szerint a szolgáltatások további fejlesztése nagyon fontos a városban, és ennek részei a pénzügyi, biztosítási szolgáltatások is.

Kecskemét alpolgármestere egyetértett Alexandre Jeanjean vezérigazgatóval abban, hogy a mesterséges intelligencia minden haszna ellenére nem fogja kiváltani a személyes kapcsolatokat a jövő gazdasági életében. A Groupama Biztosító figyelmébe ajánlotta a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karán képzett fiatal szakembereket. Mint mondta, az egyetem MBA-képzése a három legjobb között van Magyarországon. Az egyetem infrastruktúrája is fejlődik: három új épületet emelnek, és a GAMF épülete is megújul.

A Kisfaludy utca 5. szám alatt megnyílt új Groupama-irodában teljeskörű ügyintézés zajlik majd, az ügyfelek bizalommal fordulhatnak tanácsadóikhoz a márciusi lakásbiztosítási kampány kapcsán is.

forrás : Hiros.hu