Kezdőlap Egészség A Forma Zona új edzőtermet nyitott a belváros szívében

A Forma Zona új edzőtermet nyitott a belváros szívében

A FormaZona február végén nyitotta meg új edzőtermét Kecskemét belvárosában, a Petőfi Sándor utca 18–20. szám alatt. A közel 400 négyzetméteres, modern technológiával felszerelt terem nem csupán esztétikailag nyújt kiemelkedő élményt, de a vendégek igényeit maximálisan kiszolgáló gépekkel és eszközökkel is várja a sportolni vágyókat.
A FormaZona Petőfi edzőterem: Légy fitt és motivált a luxus ölelésében!
Már 17 éve azon dolgozunk (mondja Konfár Zoltán a FormaZona tulajdonosa), hogy segítsünk az embereknek jobb fizikai és mentális állapotba kerülni. Modern, tágas tereinkkel, prémium gépparkunkkal, szakképzett edzőinkkel és széleskörű szolgáltatásainkkal mindent megteszünk, hogy az edzés élmény, a mozgás pedig öröm legyen.
Képzeld el: belépsz az edzőterembe, és egy modern, tágas tér fogad hatalmas ablakokkal, ahonnan lélegzetelállító panoráma nyílik a belvárosra. Ez a látvány azonnal energiával tölt fel és inspirál, hogy a legtöbbet hozd ki magadból az edzésen.
Akár kezdő vagy, akár profi sportoló, nálunk megtalálod a tökéletes edzésprogramot. A legmodernebb Life Fitness és Matrix gépekkel felszerelt edzőtermünkben garantált a hatékony és biztonságos edzés. Edzőink személyre szabott tanácsokkal és motivációval segítenek elérni céljaidat. A vadonatúj, minden igényt kielégítő gépparkunk mellett csoportos funkcionális edzéslehetőséget is kínálunk, hogy megtaláld a tökéletes mozgásformát.
Felejtsd el a sorban állást! Bérleted vásárold meg online, a modern, elektronikus beléptető rendszerrel gyorsan és kényelmesen bejuthatsz az edzőterembe. Nincs hosszas regisztráció, sorban állás – csak érintsd oda a belépőkártyádat, mely egyben az öltözőszekrényedet is zárja
–, és már edzhetsz is!
Parkolás: Kecskemét belvárosának megfelelően nem könnyű. Gyere inkább kerékpárral, rollerrel vagy gyalog. Az edzőterem tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, így bárhonnan is jössz, kényelmesen eljuthatsz hozzánk.
Ez az edzőterem nem csupán egy hely, ahol edzhetsz: ez egy életérzés. Itt nem csak a testedről, de a lelkedről is gondoskodunk.
Célunk, hogy egy olyan inspiráló közösséget hozzunk létre, ahol mindenki támogatja egymást a céljai elérése érdekében.
FormaZona hűség- és kedvezmény program
Hiszünk a hosszú távú elköteleződés erejében, ezért a hűségprogramunkkal kedvezményes bérleteket biztosítunk a vendégeink számára.
Célunk, hogy motiváltak maradjatok, és a sportolás a mindennapi életetek szerves részévé váljon.
Vár Téged a FormaZona!
Február végén megnyitottuk a belvárosi FormaZona termünket, így két helyszínen is elérhetőek leszünk Kecskeméten, hogy a lehető legkevesebb utazási idővel, könnyen eljuthass hozzánk.
Nyitónapunk alkalmával különleges programokkal és meglepetésekkel vártunk! De addig is figyeld a weboldalunkat (formazona.hu), mert egyedi bérlet ajánlatokkal készülünk már a nyitás előtt! Nem érdemes lemaradni!
Ne hagyd ki, tarts velünk!
FormaZona Petőfi edzőterem:
Kecskemét, Petőfi Sándor utca 18-20.

Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 6.00–22.00-ig; Szombat–vasárnap 8.00–20.00-ig
További információkért látogass el weboldalunkra: www.formazona.hu
Kövess be minket Facebook és Instagram oldalainkon!
https://facebook.com/formazona
https://instagram.com/formazona

Fotók: Beke Antal