Kezdőlap Kiemelt ELISMERÉSEKET VEHETTEK ÁT A BÁCS-KISKUN VÁRMEGYEI RENDŐRÖK 

ELISMERÉSEKET VEHETTEK ÁT A BÁCS-KISKUN VÁRMEGYEI RENDŐRÖK 

A nyílt nappal egybekötött ünnepi állománygyűlést Baján, a Petőfi-szigeten tartották 2024. március 18-án.

A rendőrség állományában végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként Magyarország Belügyminisztere egy kolléga részére tiszthelyettesi tanácsosi címet adományozott. Egy tisztet főtisztté léptetett elő, egy rendőr pénzjutalomban, egy nyugdíjas rendőr pedig tárgyjutalomban részesült.

A kiemelkedő, és huzamosabb időn át magas színvonalon nyújtott teljesítménye elismeréséül az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője egy tisztet soron kívül századossá léptetett elő.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének ünnepi parancsa alapján elismerést és pénzjutalmat húszan vehettek át. Szolgálati Jelet 40, 30, 20 illetve 10 év szolgálat után összesen harmincnyolcan kaptak. Négy rendőr, két rendvédelmi alkalmazott és egy munkavállaló kerek születésnapja alkalmából részesült elismerésben.

Dr. Gulyás Zsolt r. dandártábornok, vármegyei főkapitány mindenkinek gratulált a kiemelkedő helytállásért, sok sikert kívánva a további munkához.

Az ünnepi állománygyűlést Baján, a Petőfi-szigeten rendezték meg nyílt nappal egybekötve. A sziget egy részét bűn- és baleset-megelőzéssel foglalkozó rendőrök foglalták el. Segítségükkel és közreműködésükkel a bátrabbak kipróbálhatták a biztonsági öv szimulátort és a „részeg szemüveget”. Délelőtt a motoros és kutyás rendőrök bemutatóját lehetett megtekinteni, valamint szolgálati gépjárműveket, fegyvereket is láthattak az érdeklődők.