Kezdőlap Karrier Fa nyílászárók gyártásamagas színvonalon a GOMÉP Kft.-nél

Fa nyílászárók gyártásamagas színvonalon a GOMÉP Kft.-nél

A GOMÉP Ipari és Kereskedelmi Kft. 1991-ben Lajosmizsén alakult magyar családi cég, a 70-es évektől működő egyéni vállalkozói múlttal. A GOMÉP Kft. stabilan működő, és folyamatosan fejlődő, megbízható építőipari vállalkozás. Munkái változatosak: középületeket, ipari-, és mezőgazdasági létesítményeket, és társasházakat is építenek, illetve  korszerűsítenek. Mára a térség egyik legelismertebb, teljes körű építőipari szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásává váltak. Munkájukat szakértelemmel és elhivatottsággal végzik.

   A társaság fő tevékenysége az építőipari generálkivitelezés, melyet építőanyag-kereskedelmi szolgáltatás, fa nyílászáró gyártás, valamint tervezés egészít ki.

A fa nyílászárók gyártása a GOMÉP saját asztalosüzemében történik.

A Gomép Kft. 2015 óta működteti asztalosüzemét Lajosmizsén, melyben elsősorban fa nyílászárók gyártását végzik. Jellemzően a generálkivitelezési munkákhoz kapcsolódó gyártás zajlik itt, de ezek mellett vállalják az egyedi lakossági megrendelések elkészítését is.

A 78 milliméteres két-, vagy háromrétegű üvegezésű hőszigetelt szerkezetek gyártása a legjelentősebb. Emellett bejárati ajtókat, beltéri- és tolóajtókat, harmonikaajtókat, valamint ablakkönyöklőt, takaróléceket és kiegészítő elemeket is készítenek.

Minden részfeladatot házon belül oldanak meg, az előkészítéstől a gépi megmunkáláson, összeállításon, felületkezelésen, vasaláson át az üvegezésig, mellyel garantálni tudják a nyílászárók tökéletes minőségét.

A minőséget a mennyiség elé helyezik: havonta összesen csak 50–100 db nyílászárót készítenek a megrendelések számától függően.

Új szolgáltatásként alumíniumborítású fa ablakok gyártását is vállalják. A külső alumínium borítás alkalmazásával elérhetjük, hogy a nyílászáró ellenálljon minden időjárási viszontagságnak, de emellett a fa ablak esztétikussága és klasszikus hangulata is megmarad.

Egyedi nyílászáró gyártási igényeivel kapcsolatban is keresse

a GOMÉP-et bizalommal!

GOMÉP Ipari és Kereskedelmi Kft., 6050 Lajosmizse, Dózsa György út 219-221.

Telefon: +36-30/349-4119 +36-76/455-472 +36-76/555-110

www.gomep.hu