Kezdőlap Egészség Harmóniában Önmagaddal…

Harmóniában Önmagaddal…

KÓCSÓ TÜNDE, a kecskeméti Harmónia Lélekközpont vezetője és párja TÓTH CSABA új vállalkozásba kezdett. Fő célkitűzéseik közé tartozik a természetgyógyászathoz kapcsolódó fórumok létrehozása országszerte. Az érkezők megtapasztalhatnak különféle alternatív lehetőségeket, megismerhetnek természetes gyógymódokat is a fizikai vagy lelki problémáikra. Kecskeméten a Tudomány és Művészetek Házában, 2024. április 13-án és 14-én kerül megrendezésre a Harmóniában Önmagaddal elnevezésű rendezvénysorozat.

A Harmónia Lélekközpont kitűnő lehetőséget kínál vendégei számára a stresszoldásra, kikapcsolódásra, továbbá a természetes úton történő gyógyulásra. Nagy hangsúly kerül a test-lélek-szellem egységére, a rendezvénysorozat is többek   között innen kapta nevét, melynek fő arculata áprilisban a testi-lelki méregtelenítés lesz, ezért is kapta a „Fortélyok a testi-lelki megtisztulásodért” alcímet. Amennyiben a hőn áhított egészségünk megteremtése, valamint az önmagával harmóniában élő ember megalkotása a cél, a test és lélek megtisztulásra szorul a fizikai, szellemi, valamint gondolati mérgektől.

    Tünde az elmúlt évben egy rendezvényszervező cég ügyvezetőjeként több nagyobb szabású eseményt lebonyolított már, majd párjával saját céget alapítottak, T&CS EVENTS Rendezvényszervezés néven. Csaba műszaki szakemberként tevékenykedik és Tünde Lélekközpontjában, valamint közelmúltban lezajlott rendezvényén ismerkedett meg kiváló, természetes gyógymódokkal foglalkozó szakemberek terápiájával, organikus alapanyagokból készült táplálék-kiegészítőkkel és spirituális módszerekkel. Elmondása szerint a spiritualitás sem áll messze a mérnöki gondolkodásától, hiszen minden energia mérhető.

    A Harmóniában Önmagaddal programsorozatra látogatók megismerhetnek számtalan természetes lélekterápiát, a gyakorlatban kipróbálhatnak fizikai és lelki jólétet javító és támogató terápiákat, masszázsokat, emellett kóstolhatnak organikus  eredetű táplálék- kiegészítőket, vitaminokat, egészséges ételeket. Mindemellett részt vehetnek előadásokon, melyeket orvosok, természetgyógyászok, és egyéb alternatív gyógymódokat alkalmazó szakemberek tartanak. A látogatóknak lehetőségük lesz beszélgetni, konzultációkon részt venni, sőt különféle meglepetésekben részesülhetnek, a szervezők által biztosítva az életszeretethez és lelki békéhez szükséges vidám hangulatot.

   Tünde és Csaba továbbá jelentősnek tartja a nyugati és keleti orvoslás együttes alkalmazását, ugyanis köztudott és bizonyított, hogy ha a kórházi beteg lelki támogatásban részesül, érezve a szeretet energiáját, kevesebb időt vesz igénybe a felépülés.

   A Harmóniában Önmagaddal rendezvénysorozatra szeretettel várják a jelentkezőket, mind kiállítóként, mind előadóként (nem csupán Kecskeméten), mindazokat, akik úgy érzik, olyan termékkel vagy szolgáltatással foglalkoznak, ami a test-lélek-szellem egységének megteremtését szolgálja. Szívesen látják mindemellett az olyan előadókat, konzultációs lehetőséget kínáló orvosokat is, akik vallják a természetgyógyászat létjogosultságát és fontos szerepét.

   Az erre a rendezvényre létrehozott Facebook oldalukon megtalálhatóak a kiállítókkal és előadókkal készülő riportok, így az érkezők a rendezvény előtt tudnak tájékozódni, kivel szeretnének találkozni, kihez szeretnének időpontot kérni akár  konzultációra, akár terápiára, valamint az előadások témái is olvashatók. Érdemes a rendezvényig sűrűn ellátogatni az oldalra, mert az napi szinten frissül, kiegészülve új, releváns információkkal. Weboldalukat is ajánlott áttekinteni akár érdeklődőként, akár látogatóként, vagy kiállítóként.

T&CS EVENTS Rendezvényszervezés • Tel.: +3630 8783870

https://tcsevent.com/ • https://www.facebook.com/harmoniaban.onmagaddal/