Kezdőlap Események Helvécia köszönetet mondott a vállalkozóinak

Helvécia köszönetet mondott a vállalkozóinak

Helvécia Nagyközség önkormányzata pénteken tartotta meg hagyományos Vállalkozók vacsoráját. Minden évben ezen esten mondanak köszönetet a helyi cégeknek, vállalkozóknak a település fejlődéséhez nyújtott segítségükért.

A művelődési házban megtartott vacsorán először Balogh Károly, Helvécia polgármestere beszámolt a nagyközség fejlesztéseiről és terveiről. Dr. Mák Kornél, a Bács-Kiskun vármegyei közgyűlés alelnöke beszédében kiemelte: Helvécia azon kevés település közé tartozik, ahol érezhető és látható a tenni akarás a fejlődésért. A nagyközség vezetése hosszú évek óta koncepcióban és előrelátóan tervez. Mindehhez gratulált Balogh Károlynak.

Turupuliné dr. Polyák Katalin jegyző Helvécia kulturális életéről szólt. Elmondta: arra törekednek, hogy helybe hozzák a kultúrát. Ennek jegyében folyamatosan bővül a programok sora, szeretnék a lakosságot minél szélesebb körben megszólítani. Ebben partnerük a szomszédos Ballószög is, mely nagyközséggel nemcsak a kulturális területen, de az útépítések kapcsán is nagyon jó az együttműködés, vannak közös pályázataik.

A rendezvényen részt vett Somogyi Lajos, Ballószög polgármestere is. 

Szöveg forrása: https://www.baon.hu/helyi-kozelet/2024/03/helvecia-vallalkozo-vacsora