Kezdőlap Kiemelt Nyereményt érhet egy kitöltött kérdőív – március 31-ig várja a válaszokat a...

Nyereményt érhet egy kitöltött kérdőív – március 31-ig várja a válaszokat a Volánbusz

Te hogy utazol? című, február közepén indított felmérésével az utazási szokások megismerése mellett az utasok autóbusz-közlekedéssel kapcsolatos fejlesztési igényeit is szeretné feltérképezni a közlekedési társaság. Már csak 10 napig érhető el az az online kérdőív, amelynek kitöltői között utazási utalványokat és ajándékcsomagokat sorsolnak ki. Most érdemes válaszolni a Volánbusz kérdéseire!

Szolgáltatásai korszerűsítése érdekében a vállalat számos jármű- és menetrendi fejlesztést hajtott végre az elmúlt években, de a jövőre nézve is széles körű szolgáltatásfejlesztési tervvel készül. Az elképzelések fontos alapkövei a jelenlegi utazási szokásokra és a fejlesztendő szolgáltatásokra vonatkozó, az igények valós felméréséből származó adatok. A közlekedési társaság éppen ezért számít utasai véleményére. Már több ezren válaszoltak az utazással és fejlesztésekkel kapcsolatos kérdésekre február 23. óta, de aki még szeretne részt venni a felmérésben, 2024. március 31-ig kitöltheti a kérdőívet, és bekapcsolódhat a nyereményjátékba is.

A kérdőív anonim, kitöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe. A kitöltők között a Volánbusz a következő nyereményeket sorsolja ki: a Volántourist utazási iroda szolgáltatásaira vagy a Volánbusz mátraházai üdülőházában beváltható 10 darab 10 ezer forintos, 8 darab 20 ezer forintos, 5 darab 30 ezer forintos és 2 darab 50 ezer forintos utalvány mellett 10 darab 10 ezer forint értékű és 10 darab 20 ezer forint értékű ajándékcsomag is gazdára talál.

A társaság honlapján elérhető kérdőívet 2024. március 31-ig lehet kitölteni. A nyereményjáték leírása itt, az adatkezelési tájékoztató itt olvasható.

Budapest, 2024. március 22.