Kezdőlap Karrier SIMON OTTHONOK:

SIMON OTTHONOK:

Ha olyan lakás kell, amivel nincs gond!

„Értékes otthonokat építünk az Ön nyugodt életéhez. Ez a jelmondatunk és azért létezik az Építő Simon Kft., mert az elmúlt 30 év alatt bebizonyosodott, hogy érdemes úgy kiszolgálni az embereket, hogy legalább annyit, de inkább többet kapjanak, mint amire számítanak. Szeretünk lakásokat építeni és élvezzük azt, hogy az ügyfelünk szeme csillog, amikor átveszi tőlünk a lakást, és büszke amikor azt barátainak, szeretteinek megmutatja. Mi pedig boldogok vagyunk, mert tudjuk, hogy jó dolgot adunk másoknak.” – mondta Simon Bence az Építő Simon Kft egyik tulajdonosa és ügyvezetője.

Kecskemét városában, ahol az életminőség és a modern építészeti megoldások találkoznak, az Építő Simon Kft. úttörő szerepet tölt be az új lakások építésének és értékesítésének terén. A 30 éves magyar családi vállalkozás, melyet a Simon Gergely és Simon Bence testvérpár vezet, már több mint ezer lakás sikeres megvalósításával és értékesítésével büszkélkedhet.

A vállalat minden egyes projektjében a minőséget és az újítást helyezi előtérbe. Ezt példázza legújabb fejlesztésük a LIVE lakópark, ahol a talajszondás hőszivattyús technológia alkalmazásával a lakók számára gyakorlatilag ingyenes a fűtés és a hűtés a napenergiának köszönhetően. Ez a korszerű megoldás nemcsak a környezetvédelmi szempontokat szolgálja, hanem hosszútávon pénztárcakímélő is.

Az Építő Simon Kft. SIMON OTTHONOK márkanéven építi projektjeit, melyek során kiemelt figyelmet fordítanak a lakók kényelmére és a lakóterek funkcionalitására. A liftaknák innovatív tervezése, mely elszigeteli a rezgéseket, valamint a folyosók extra hangszigetelése olyan apró, de fontos részletek, amelyek hozzájárulnak a nyugodt és zavartalan otthoni élethez.

A vállalat emellett nagy hangsúlyt fektet az építési hibák minimalizálására, mely a garanciális problémák számának jelentős csökkenésében is megmutatkozik. A fentiek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ezen ingatlanok kiadása vagy későbbi eladása is rendkívül gyors és zökkenőmentes.

A Simon testvérek, mindketten elismert okleveles építőmérnökök, büszkék arra, hogy cégük teljes mértékben családi tulajdonban van, beruházásaikat saját forrásból, banki finanszírozás igénybevétele nélkül valósítják meg. Ez a függetlenség lehetővé teszi számukra, hogy teljes mértékben saját víziójuk szerint alakíthassák ki a projekteket, melyek nemcsak modernek, de hagyományokat is tiszteletben tartó lakóterekké válnak.

Az Építő Simon Kft. minden egyes vevője számíthat arra, hogy egyedi kapcsolattartó áll rendelkezésére, aki segíti őt az új otthona kialakításának minden lépésében, biztosítva, hogy a lakás vásárlása és kialakítása zökkenőmentes és személyre szabott élmény legyen. Ez a személyre szabott figyelem biztosítja, hogy a vásárlók döntései tükrözzék személyes ízlésüket és igényeiket, miközben a vállalat szakértői mindig készen állnak tanácsokkal és támogatással.

A vállalat további erőssége, hogy teljes körű szolgáltatásokat nyújt, a használt ingatlan értékesítésétől (simoningatlan.hu) kezdve a költözés utáni időszakig, beleértve a társasházi képviseletet is. Ez a teljes körű megközelítés teszi az Építő Simon Kft.-t az egyik legmegbízhatóbb és legkedveltebb építőipari vállalkozássá

Kecskeméten.

Bízza hát új otthonát az Építő Simon Kft. szakértő kezeire, és élvezze a modern, környezetbarát és gondosan tervezett lakóterek nyújtotta kényelmet és biztonságot! Válassza a jövő otthonait, válassza az Építő Simon Kft.-t – ahol az építés művészetét a vevői elégedettség inspirálja!

Kövessen bennünket a közösségi médiában a simonotthonok márkanéven! A legtöbb platformon megtalál bennünket.

Weboldalaink:

www.simonotthonok.hu

www.epitosimon.hu

Irodánk:

6000 Kecskemét, Vágó u. 13.

Tel.: +36 76 480 750