Kezdőlap Kecskemét Tűzzománc magas szakértelemmel

Tűzzománc magas szakértelemmel

Tizenkét éves a kecskeméti TOBIZO Kft., mely hazánkban egyedülállóan gyárt és forgalmaz tűzzománcokat ipari felhasználók és képzőművészek részére. DR. TÓTH ISTVÁN vegyész immár 35 éves szakmai tapasztalat birtokában kínálja a termékeket.

Dr. Tóth István szakmai múltja a kecskeméti Zománc- és Kádgyár működéséig nyúlik vissza. A rendszerváltást megelőzően a magyar tűzzománc felhasználók saját ellátásuk biztosítása érdekében, megalapították a Zománc Zrt.-t, amely 2005-ig Kecskeméten gyártotta a zománcokat. A gyors és szakszerű technológiai és termékfejlesztés lehetővé tette  az export piacokra történő értékesítést is.

Ezt folytatta tovább a TOBIZO Kft. A cég profilja a tűzzománc gyártás, feldolgozás, és kereskedelem.

   Belföldön kiemelt partnere az EMA LION Bonyhádi Zománcáru Kft., a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt., és a WAMSLER SE. A kisebb vevői is jelentősek, melyek különböző zománcozott fémtömegcikk termékeket gyártanak. Emellett részben  kiszolgálják a képzőművészeket és a környező országokba is exportálnak, főleg ipari zománcokat.

   A szlovén gyárban készült zománcfrittek egy része Kecskeméten kerül tovább feldolgozásra és értékesítésre. A kínált termékek típusai: alap-, fehér-, transzparens-, színezhető-, direkt-, saválló-, direkt-, bojler zománcok.

   A cégnél a fejlesztések tovább folytatódtak mind a termékeknél, és főképpen a felhordás technológiát illetően.

   Előtérbe került a modern elektrosztatikus technológia, mely a vevők körében is egyre kedveltebb. Így ma már a TOBIZO Kft. a vásárlói igényekre reagálva legmodernebb technológiával készített, a környezetkímélőbb és költséghatékonyabb zománcokat is tud kínálni.

TOBIZO Kft., Az ipari és művészeti célú tűzzománcok szállítója

6000 Kecskemét, Széchenyi tér 14. Telefon: 06-76/504-972