Kezdőlap Fejlesztés Újabb világítás korszerűsítés a Budai utcai Piacon

Újabb világítás korszerűsítés a Budai utcai Piacon

A Budai utcai Piacon folytatódott a világítás korszerűsítés. A piaccsarnokhoz kapcsolódó szabadtér alatt húzódó mélygarázsban is lecserélésre kerültek a gazdaságtalan, elavult neon fénycsövek.

A belvárosi piachoz kapcsolódó parkolóházban a már elavult, gazdaságtalan neon fénycsövek is lecserélésre kerültek, helyettük akárcsak a piaccsarnokban és a hozzákapcsolódó szabadtéren, nagyobb fényerejű PHILIPS LED lámpatestek kerültek kihelyezésre. Az új fényforrások egyrészt energiatakarékosabbak, másrészt láthatóan nagyobb fénykibocsájtásra képesek.

A korszerűsítés folyamán az érzékelők is cserélésre kerültek. Az újak finomabban reagálnak a mozgásra, valamint a pozíciójukat is szükséges volt megváltoztatni, hogy ideálisabb legyen a parkoló autók számára.

A fejlesztés során a mozgásérzékelők időzítése is átállításra került. Ennek köszönhetően több időt hagy a parkolásra, valamint az autótól való távozásra. A szükséges változtatásoknak köszönhetőn a parkolóház sokkal élhetőbbé vált, nagymértékben javítva az autósok komfortérzetét. A mélyparkoló világosabb, a közlekedés és a parkolás szempontjából is biztonságosabb lett.

Puskás Tünde