Kezdőlap fesztivál Ismét várnak a Boldog Békeidők Hévízen!

Ismét várnak a Boldog Békeidők Hévízen!

Néha mindannyian szeretnénk visszahozni a történelmi korok hangulatát, a pompás ruhakölteményeket, kávézók teraszán eltöltött kellemes perceket. Minderre tökéletes alkalom a „Boldog Békeidők Hévíze” fesztivál április 26-28. között. A programsorozat remek időtöltést kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A „Hévízfürdő” fénykorát idézi fel az esemény, amikor a város európai hírűvé vált, ahol az akkor divatos gyógykúrákat igencsak pezsgő kulturális élet egészítette ki. Hévízen mindennapos vendégek voltak a magyar és európai hírű írók, zenészek, űvészek, főurak és hercegnők. 2024-ben ismét kosztümös hölgyek és kalapos urak lepik el a várost, hogy újra a boldog békeidők korszakát idézhessék fel.

Az idei esemény egyik legjobban várt programpontja a szombat délutáni látványos felvonulás lesz, amely a Városháza térről indulva ezúttal újra a Schulhof Vilmos sétányt is birtokba veszi. A mentet Happy Dixieland Band mellett artisták és zsonglőrök is kísérik. De nem csak szombat délután találkozhatunk a díszes, korhű ruhákba öltözött urakkal és hölgyekkel, hiszen péntek délután az Oszkár díjátadók hangulatát idéző divatbemutatót tartanak, ahol gyönyörködhetünk a csodás dresszekben.

Természetesen nem maradhatnak el a zenés programok sem, mint a Happy Dixieland Band, Swing a la Django & Kozma Orsi, BB Jazz Duo koncertjei, valamint finom ételek italok, sőt kézművesek sora is várja az érdeklődőket a Rákóczi utcában.

A kétnapos rendezvény kísérőprogramjaként vasárnap Vacsoraszínház várja a szabadtéri színházak hangulatát kedvelőket. A különleges helyszínen, a Hévízi-tó partján megtartott program igazán különleges élmény. Ínycsiklandó ételek kíséretében az Amargant színház „Vacsorák és Párbajok” – zenés vacsoraszínházi előadását tekinthetik meg. Az estére a jegyek már kaphatók elővételben a Tófürdő főbejárati pénztáránál.

Ezek a programok azok, amik számunkra is megkoronázzák az áprilist!

Részletes programok itt és a mellékelt plakátokon.

További információk:

Hévízi Tourinform Iroda

Hévíz, Rákóczi u. 2.

Telefonszám: 06 83 540 131

E-mail: [email protected]

Facebook | Instagram | Blog

Jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!