Kezdőlap Események Különleges edzőpadokat állít ki Milánóban a Technogym

Különleges edzőpadokat állít ki Milánóban a Technogym

Mozgás, dizájn és jótékonyság kéz a kézben – Design to Move

Budapest, 2024. április 19. – A Technogym 40 éves fennállását, 40 év megállíthatatlan innovációját ünnepli Milánóban a Salone del Mobile dizájnkiállítás teljes ideje alatt. A prémium fitneszeszközöket gyártó cég természetesen saját standdal képviselteti magát a Salone del Mobilen, de ezen felül a „Design to Move” elnevezésű kiállítással is csatlakozik a nagy érdeklődésre számot tartó eseményhez.

Az érdeklődők 40 egyedi kialakítású Technogym Bench-et tekinthetnek meg a Technogym milánói showroomjában (Via Durini 1), egészen április 21-ig, vasárnapig. A kiállított edzőpadokat 40 különböző művész tervezte szerte a nagyvilágból. A Design to Move kiállítás többek között olyan neves nemzetközi dizájnerek munkáit sorakoztatja fel, mint Antonio Citterio, Nendo, Patricia Urquiola, Kelly Hoppen, Piero Lissoni, Walter de Silva, Rolf Sachs, Elena Salmistraro vagy Michele Bönan.

„A Design to Move a dizájn és a wellness, a stílus és a funkcionalitás, az érzelem és a kézzelfoghatóság közötti egyedülálló és mély kapcsolatot vizsgálja. Az exkluzív Technogym Bench kollekció az izgalmas edzésélményen túl művészeti alkotásként és a társadalmi felelősségvállalás szimbólumaként is szolgál” – hangsúlyozta Szekosán Anett, a Technogym marketing menedzsere.

A Technogym számára kiemelten fontos, hogy a kezdeményezés jótékony célokat is szolgáljon. Éppen ezért a kollekció 15 darabját a Sotheby’s-zel együttműködve árverésre bocsátják, mely aukciók pontos időpontja megtalálható lesz a Technogym honlapján

25 egyedi Technogym Bench pedig megvásárolható lesz a Technogym weboldalán. A 40 különleges Technogym Bench-ből származó teljes bevétel jótékony célra, az UNICEF számára kerül felajánlásra.

De, aki inkább a Technogym Bench eredeti dizájnját kedveli, természetesen ezután is megtalálja a Technogym kínálatában. Ebben a letisztult, elegáns megoldásban minden helyet kapott, amely egy teljeskörű edzéshez szükséges. Ez az exkluzív, funkcionális edzőszett a teljes test megmozgatásának számtalan lehetőségét kínálja, több mint 200 elvégezhető gyakorlattal, videós útmutatókkal. Kompakt kialakítása helyet biztosít a rugalmas szalagoknak, kézisúlyzóknak, maroksúlyoknak és az edzőszőnyegnek, hogy kis helyen is hatékony mozgást tegyen lehetővé.

Technogym

A Technogym a világ egyik vezető, csúcskategóriás fitneszeszköz gyártója. A vállalatot Nerio Alessandri és Pierluigi Alessandri alapította 1983-ban. A két testvér egy olaszországi garázsban indította el a vállalkozását, amelyet fitneszgépek fejlesztésére és gyártására hoztak létre. A ’80-as évek második felében a cég partnerséget kötött a Forma 1-es versenysorozattal, ami fontos mérföldkövet jelentett abban, hogy a Technogym világszerte ismertté váljon. A márka ezután innovatív és exkluzív megoldásaival az iparág élvonalába került, és többek között immár 8. alkalommal volt az Olimpiai Játékok hivatalos sporteszköz beszállítója.

A Technogym termékei ma több mint 100 országban vannak jelen. A márka kínálatában jelenleg többek között high-tech futógépek, evezőpadok, teremkerékpárok és erőgépek is megtalálhatóak. A Technogym megoldásait világszerte 55 millió ember használja, több mint 85 ezer intézményben és 400 ezer háztartásban. A Technogym fitneszberendezések hazai kizárólagos forgalmazói képviseletét a Finn Wellness Kft. látja el, amelynek csapata immár közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik hazánkban a fitnesz és wellness szegmensben.