Kezdőlap Fejlesztés Színes mikrohullámú sütő a Sencortól

Színes mikrohullámú sütő a Sencortól

Hasznos konyhai segítő társ a mindennapokban

Budapest, 2024. április 26. – A Sencor régóta közismert a színes konyhai gépeiről. A japán gyökerekkel rendelkező márka tavaszi újdonsága egy olyan mikrohullámú sütő, amely ismét az élénk színeket kedvelő felhasználókat szólítja meg.

Az SMW 1920RD egy elegáns, szabadon álló mikrohullámú sütő, amely intenzív piros színével hívja fel magára a figyelmet. A készülék kezelését az oldalán található tekerő kapcsolók könnyítik meg. A 700 wattos teljesítményű készülék ötféle programot kínál. Ezek közé tartozik a kiolvasztás, az alacsony, a közepes, a magas, valamint a maximum teljesítmény szinten történő használat. 35 perces időzítőjének köszönhetően a felhasználók megtervezhetik, mikorra szeretnék felmelegíteni a 20 literes kapacitású készülékben az ételeiket. 25 centiméter átmérőjű forgótányérja akár mosogatógépben is elmosható.

„Zománcozott belső felülete könnyen és egyszerűen, néhány mozdulattal kitakarítható. További előnye, hogy alacsony zajszinten (63dB) dolgozik, vagyis egy esti nassolás esetén sem fogja felverni a felhasználó az egész családot” – hangsúlyozta Lucza András, a Sencor SDA Divíziójának vezetője.

Természetesen a klasszikus megjelenésű mikrohullámú sütők iránt érdeklődőknek is tartogat újdonságot a Sencor. A márka az SMW 2120SS típusú készülék személyében olyan alternatívát kínál, ami szintén alkalmas az ételek felmelegítésére, vagy kiolvasztására.

A rozsdamentes acélházzal rendelkező mikrohullámú sütő ugyanazokkal a technikai paraméterekkel van felvértezve, mint a piros színű társa. Szabadon álló kialakítása révén a készülék elhelyezése szinte határtalan. Nem nehéz neki helyet találni a konyhapulton.

A Sencor mikrohullámú sütői színt visznek a mindennapokba, mindemellett tervezhetővé teszik az étkezéseket, nem utolsósorban pedig segítenek kihozni az ételekben rejlő karakteres ízeket.

###

A SENCOR-ról

A SENCOR a világ egyik leggyorsabban növekvő fogyasztói és kereskedelmi márkája, termékei világszerte több mint 50 országban érhetőek el. A céget 1969-ben Japánban alapították. A márka célkitűzése az igényes vásárlók kiszolgálása kiváló minőségű, stílusos termékekkel. A SENCOR – megelőzve a trendeket és alakítva azokat – bevezette a színes készülékeket több termékkategóriában is. A márka folyamatosan bővíti portfólióját, mely már jelenleg is több ezer termékből áll. Kínálatában egyaránt megtalálhatóak konyhai gépek, szórakoztató elektronikai, háztartási cikkek, egészségügyi és szépségápolási termékek, valamint autós szórakoztató és irodatechnikai eszközök.

SENCOR