Kezdőlap Események Szujó Zoltán vezetésével érkezik a The Floor – Csak egy maradhat című...

Szujó Zoltán vezetésével érkezik a The Floor – Csak egy maradhat című kvízműsor az RTL-re!

Május 6-tól minden hétköznap este látható az RTL képernyőjén a The Floor – Csak egy maradhat című kvízműsor. A monumentális díszletben zajló izgalmas, fordulatos vetélkedőt Szujó Zoltán vezeti.

A Hollandiából indult és a világ számos országát már meghódító gameshowban minden hét elején 49 játékos lép az ország legnagyobb led játéktáblájára, a Floor-ra, de a hét végére csak 1 maradhat, aki 8.000.000, azaz nyolcmillió forinttal lesz gazdagabb. A győzelemhez elengedhetetlen egy olyan témakör, amelyben igazán otthon érzi magát a versenyző, tájékozottság, összpontosítás és némi taktikai érzék. A versenyzők párbajok során mérkőznek meg egymással, ahol a kihívó a kihívott témakörében játszik. Akinek először fogy el az ideje a párbaj során, az kiesik a játékból, a győztes pedig elfoglalja a vesztes mezőjét. A játéknapon a legtöbb területet elfoglaló 500.000 forint napi nyereményt vihet haza. Aki a hét végén a teljes Floort birtokolja, azé a győzelem és a vele járó 8 millió forintos heti fődíj. Az eseménydús és feszültséggel teli kvízműsor bármelyik pillanatban újabb és újabb fordulatot vehet, hiszen elég, ha csak egy pillanatra elkalandozik a játékos figyelme a párbaj során, nem képes koncentrálni és máris véget érhet számára a játék.

A műsor hangulatát tovább fokozza a népszerű műsorvezető, Szujó Zoltán személye, aki első alkalommal vezet kvízshowt, és amellyel egy régi álma vált valóra. A vetélkedő gyártója a Scripted Productions, producere Hámori Barbara, kreatív producere Bányai Gábor.
A The Floor – Csak egy maradhat nem csupán a stúdióban versenyzőknek nyújt élményt, hanem izgalmas kikapcsolódást biztosít a televízió előtt ülő családoknak is május 6-tól minden hétköznap este az RTL-en. A kvízműsor epizódjai visszanézhetők az RTL+ streaming platform felületén.

Május 6-án indul a The Floor – Csak egy maradhat című kvízműsor!
https://rtl.hu/video/2024/04/12/szujo-zoltan-vezetesevel-erkezik-a-the-floor-csak-egy-maradhat-cimu-kvizmusor-az-rtl-re
<div style=”width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 57%;”><iframe src=https://embed.rtl.hu/embed/2353644?autoplay=0 frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” style=”width: 100%; height: 100%; position: absolute;”></iframe></div>

A műsor hivatalos oldalai:
https://rtl.hu/thefloor
https://www.facebook.com/RTLKLUB
https://www.facebook.com/ejjelnappalrtl
https://instagram.com/rtlmagyarorszag
https://www.tiktok.com/@rtlhu

FORRÁS:

RTL
Marketing és kommunikációs Igazgatóság