Kezdőlap Kecskemét Belvárosi Húscentrum kézműves finomságokkal

Belvárosi Húscentrum kézműves finomságokkal

Kecskeméten, harmadik éve várja vásárlóit Borbély Zsolt hentes és csapata a Belvárosi Húscentrumban. A Dobó krt. 11. szám alatt található üzletben baromfi, sertés, marha, borjú, birka húsból és kézműves finomságokból választhatnak a vevők. Megbízható beszállítópartnerek révén a húsok mellett kézműves kolbászok, szalámik, töpörtyűk, szalonnák, sonkák, zsírok egyaránt kaphatók. 

Borbély Zsolt vallja, csak olyan friss áru található mindenkor az üzletben, melyet ő maga is hazavinne. Nagyon nagy figyelmet fordít a frissességre, a minőségre, ennek köszönhetően a magánvásárlók mellett kiterjedt céges partneri körrel bír. A szakmát évtizedek óta műveli, számára mindig a vevői igények voltak az elsődlegesek. 

A Belvárosi Húscentrum a minőségi áruválasztéka mellett a szolgáltatásai révén is kedvelt. Konyhakészre összevágják a húst, amennyiben a vásárló kéri. Webshopot is működik, 10 ezer forint felett, ingyenesen házhoz szállítják a termékeket, Kecskemét 20 kilométeres körzetében.

Az esztétikusan kialakított üzletben szezonálisan bővíti az árukészletet, a közelgő grill szezonra tekintettel már többféle grillkolbász, Peskavica, Csevap kapható. Mindezekhez pácok, fűszerek és salátaöntetek is megtalálhatók. 

Egész évben különböző akciók is zajlanak, jelenleg a ballagási ebédhez nyerhető friss hús.

Kecskemét, Dobó krt. 11.

Nyitva: H-P 7.30-16.30, Szo: 7-12 óráig

webshop: www.bvhc.hu

Facebook: Belvárosi Húscentrum

Tel.: 06203202477