Kezdőlap Fejlesztés BOTOND ’99 Kft.

BOTOND ’99 Kft.

Országosan is elismert a cölöpalapozásban

A hazai építőipar cölöpalapozási szegmensében méltán felveszi a versenyt a kecskeméti BOTOND ’99 Kft. bármely nagy multinacionális céggel. A családi vállalkozásban működő BOTOND ’99 Kft. magas műszerezettséggel, a legmodernebb technológiával, maximális pontossággal dolgozik, versenyképes árakon. 

A BOTOND ’99 Mélyépítő Kft. története 30 évre tekint vissza. Tőzsér Gyula 1993-ban alapította meg a céget, mely kezdetekben régi épületek bontásával, földmunkával és alapozással foglalkozott. A piaci igényekre reagálva nem sokkal később a mélyépítésen belül, az alapozás speciálisabb területén kezdett terjeszkedni és fejleszteni gépparkját. Rövid időn belül jó hírnévre tett szert, és azóta is a legnagyobb hazai cégek között jegyzik cölöpalapozásban. 

Megbízhatóságának, precíz munkavégzésének köszönhetően a BOTOND ’99 Kft. az egész országból kap megrendeléseket, társasházak, ipari csarnokok, családi házak építéséhez egyaránt. Tervezői minden problémára találnak megoldást. Sokoldalúságát mutatja: a cég minden területhez szükséges technológiával rendelkezik, legyen szó zöldmezős beruházásról, meglévő épületen belüli, épület alatti kivitelezésről. Jelenleg 30 fővel dolgozik, akik javarészt a kezdetektől a csapatot erősítik. Igény szerint alvállalkozói és beszállítói partnereket is bevon.

Tőzsér Gyula vezetői hitvallása: mindent megtesz a megrendelő elégedettségéért, ehhez pedig elengedhetetlen az egzakt műszerezettség, a technikai színvonal magasan tartása. A profitot folyamatosan visszaforgatja, hogy a cég gépparkja a legmodernebb technológiát képviselje, profi, első osztályú munkaminőséget nyújtson. A cölöpöző gépek már számítógép-vezérelt mérőrendszerrel működnek, így a szakemberek az azonnali visszajelzéseknek köszönhetően maximális pontossággal dolgoznak. A tavalyi évben új géppel bővült az eszközpark: a Jet grouting egy talajerősítő, talajjavító technológián alapszik, melynek köszönhetően már utólagosan is meg tudják erősíteni egy épület megrepedezett alapját. Erre egyre nagyobb a kereslet, hiszen általa a korábban rosszul alapozott ingatlan is megmenthető a lebontástól, vagy akár újabb szintekkel is bővíthető egy meglévő épület. A technológia lehetővé teszi az alapok megerősítését, bontás nélkül.  

A BOTOND ’99 Kft. jövője biztosított. A családi vállalkozásban Tőzsér Gyula mellett a cég vezetésében ügyvezetőként aktívan részt vesz veje, Ballus Tivadar. Felesége és lánya pedig a pénzügyi vonalat viszik. Az egész család a folyamatos fejlesztésekben gondolkodik, melyek garantálják hosszú távon a sikert. 

6000 Kecskemét, Szent István körút 23/L

Tel./Fax: 76/499-643, Mobil: 30/983-6906

[email protected]

Az új épületek (családi házak, társasházak, ipari csarnokok, bevásárló központok, foghíjbeépítések) CFA és mikrocölöp alapozást (Ø160–1000 mm, 24 m mélységig) és annak tervezését, valamint munkatér határolást cölöpökkel, vibrációs szádfalazással rövid határidővel vállalják. A mélyépítési piac ezen részének teljes kiszolgálása érdekében foglalkoznak még talajvízszint süllyesztéssel, gépi és kézi földmunka végzéssel, valamint a környéken végeznek bontási munkát is, melyhez rendelkeznek hulladék szállítási és hulladék kezelési engedéllyel.