Kezdőlap Kecskemét Május 30-án megrendezésre kerül a Neomedical II. Elsősegélynyújtó versenye a kecskeméti Arborétumban!

Május 30-án megrendezésre kerül a Neomedical II. Elsősegélynyújtó versenye a kecskeméti Arborétumban!

A Neomedical, büszkén jelenti be a Neomedical II. Elsősegélynyújtó versenyét, melyet május 30-án 9:00órától rendezünk meg a festői kecskeméti Arborétumban. Az eseményen összesen 10 csapat vesz részt, akik életmentő szituációkban, imitátorok részvételével adhatnak majd tanúbizonyságot tudásukról és gyakorlati képességeikről.

A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet az elsősegélynyújtás fontosságára és népszerűsítse annak gyakorlati alkalmazását. A csapatoknak valós, életveszélyes helyzeteket kell kezelniük, és azokban megfelelő segítséget kell nyújtaniuk, miközben a versenyzőknek megfelelően kell kommunikálniuk és együttműködniük egymással.

Az eseményen hivatásos mentőtisztek és mentőszakápolók fogják pontozni a csapatok teljesítményét, biztosítva ezzel az objektivitást és a szakmai szempontokat. A verseny végén a legjobb csapatok értékes díjakkal lesznek jutalmazva, de minden résztvevőnek lehetősége lesz tanulni és tapasztalatot szerezni az elsősegélynyújtás terén.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk a rendezvényünkre, hogy együtt ünnepeljük az egészségügy fontosságát és tiszteletben tartását. Legyen részese ennek az izgalmas és tanulságos eseménynek, és segítsünk együtt népszerűsíteni az elsősegélynyújtás fontosságát!

További információ és érdeklődés:

Csehné H. Brigitta

Telefon: +36 30 243 56 27

E-mail: [email protected]