Kezdőlap Kiemelt POSTAFA KFT.

POSTAFA KFT.

Tüzép telep házépítők boltjával

Helvécián a Postafa Kft. biztos pont a házépítők, házfelújítók számára. Tizenkét éve nyitotta meg kapuit, kezdetekben a fő profilja a tűzifa-kereskedelem volt, de a vásárlói igények tükrében néhány év alatt Tüzép teleppé nőtte ki magát, és mára egy házépítők boltjával is bővült.

A Postafa Kft. sikeresen működik, bővül, mind területileg, mind áruválasztékát tekintve. Vezetője, LENGYEL LÁSZLÓ vallja: Nem szabad drágának lenni! Sokkal jobb a sűrűbb, mint a ritka forint. Ennek jegyében irányítja vállalkozását.

   A Postafa Kft.-nél a tűzifa mellett minden kapható, ami építkezésekhez, felújításhoz vagy barkácsoláshoz szükséges. Az építőanyagok között a cement, a sóder, a gipszkarton, a zsalukövön át a műanyag nyílászárókig és térkövekig minden megvásárolható. Vevői köre túlmutat a nagyközség lakosságán és vállalkozásain, többen érkeznek környező településekről, így Kecskemétről is. A vásárlók értékelik a jó árakat, a gyors, rugalmas kiszolgálást. Ha kérik, akár egy-két órán belül kiszállítják a kért termékeket.

   A Postafa Kft. a termékek kiszállítását és lerakodását korszerű, daruval ellátott gépparkkal végzi. A járművek beszerzésénél fontos szempont volt, hogy a térség aranyhomokán is megbízhatóan közlekedjenek, ne akadjanak el a több tonna, raklapos áruval.

   A cég vezetője, Lengyel László számára meghatározó a munkaerő megbecsülése, ennek köszönhetően a munkatársak jól érzik magukat. Megfelelő körülmények között, tisztességes fizetésért dolgoznak.

  A cég hosszú távon tervez, erre garancia, hogy Lengyel László fia is részese már a családi vállalkozásnak. Innovatív elképzelései, ötletei tovább erősítik a cég hatékony működését, a biztos jövőt építve.

Kecskemét-Helvécia, Gazdasági Dűlő • Tel.: 06-30/943-88-46 • [email protected] • Nyitva: H–P 7.00–17.00; Szo: 7.00–12.00

TÖBB MINT EGY ÉVTIZEDE ÖNÖKÉRT!