Kezdőlap Fejlesztés Ritz Mérőtranszformátor Kft.

Ritz Mérőtranszformátor Kft.

A Ritz Mérőtranszformátor Kft. magyarországi története 1997-ben kezdődött, amikor az osztrák Ritz Messwandler GmbH és a német székhelyű KG Ritz Messwandler GmbH&-Co. által megalapították.

Tevékenységét (áram és feszültségváltók gyártása) kezdetben a Kecskemét közeli Technik-Parkban bérelt ipari ingatlanban kezdte meg.

 Ezen termékek széles skálában (kis-, közép-, magasfeszültség), számos hétköznapi termékekben, az ipari berendezéseken keresztül a villanymozdonyokban is megtalálhatjuk.

A Ritz csoport új tagjának feladata az anyavállalati megrendelések kiváló minőségű termékekkel való ellátása volt. Kezdetben a végtermékek részegységeinek előállítása, majd az egyre nyilvánvalóbb meghatározó szerep kivívása után, egyes típusok komplett gyártása zajlott a bács megyei üzemben.

2015 novembere jelentős mérföldkő volt a Kft., a Ritz csoport és Kecskemét életében egyaránt.

Átadásra került a saját tulajdonú gyártó üzem, amellyel megerősítésre került a hosszú távú együttműködés szándéka a kiváló kvalitású munkatársakkal és a városvezetéssel.

Az elmúlt négy év további sikere, hogy több mint 100 új munkahelyet teremtettünk, emellett sikerült megőrizni a családias légkört.

Megújuló energiatermelő beruházásokkal növeltük az energiafüggetlenségünket ezzel is javítva a versenyképességünket és a környezettudatosságot!

A Ritz Kft. célkitűzése a fejlődés! Növelni a termelő területet, bővíteni a munkahelyek számát, szakmai fejlődést biztosítani a munkavállalóknak, fejleszteni a termékeket, a meghatározó szerepet tovább erősíteni a csoporton belül!

RITZ Mérőtranszformátor Kft.

6000 Kecskemét, Gábor Dénes utca 1. Telefon: 06-76/504-010

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8.00–16.00, szombat, vasárnap zárva

E-mail: [email protected]

Web: www.ritz-international.com