Kezdőlap Zenei élet The Rolling Stones: Live at the Wiltern

The Rolling Stones: Live at the Wiltern

A The Stones 2002-ben a Los Angeles-i Wiltern Theatre-ben lépett fel, és most ezzel a meghitt környezetben készített dupla koncertanyagának megjelentetésével hívja fel magára újra a zenei világ figyelmét.

A Rolling Stones 2002-ben és 2003-ban indult Licks World Tour-ra, hogy megünnepelje fennállásának 40. évfordulóját. Ennek során a zenekar az alkalmi színházak mellett arénákban és stadionokban is fellépett.

2002 novemberében a turnéban a The Rolling Stones Los Angelesbe érkezett, hogy fellépjen a zsúfolásig megtelt Wiltern Theatre-ben, és hosszú történetét megjelenítő ritkaságokkal is kedveskedjen azoknak a rajongóknak, akik otthon érzik magukat ilyen meghitt környezetben.

Míg a legnagyobb slágereik egy részét is előadták ezen a dupla CD-n most újra meghallgatható koncerten; de az az este a Wilternben a régi és ritkán játszott klasszikusoknak is szólt, mint például a „Stray Cat Blues”, a „No Expectations” vagy az „Everybody Needs Somebody To Love” feldolgozása, amelyben vendégszerepelt a legendás Solomon Burke is, aki egyébként aznap este megnyitotta a műsort.

1 CD
1. Jumpin’ Jack Flash
2. Live With Me
3. Neighbours
4. Hand of Fate
5. No Expectations
6. Beast of Burden
7. Stray Cat Blues
8. Dance, Part 1
9. Everybody Needs Somebody To Love
10. That’s How Strong My Love is
11. Going To a Go-Go
12. Band Introductions
2 CD
1. Thru and Thru
2. You Don’t Have To Mean It
3. Can’t You Hear Me Knocking
4. Rock Me Baby
5. Bitch
6. Honky Tonk Women
7. Start Me Up
8. Brown Sugar
9. Tumbling Dice