Kezdőlap Egészség 15 éves az ILZSU – termékeivel  tovább hódítja a világot

15 éves az ILZSU – termékeivel  tovább hódítja a világot

Sikeres kezelések endometriózisban szenvedő betegeknek

Varga Péterné Ilona, a kiskőrösi Ilzsu-Ker Kft. tulajdonosa hisz a természet erejében. Az általa gyógynövényekből készített ILZSU termékek az egészség és a szépség jegyében készülnek. Az étrend-kiegészítők, arckrémek és hajregeneráló szerek az elmúlt években már számos hazai és nemzetközi szakmai sikert elértek a szépség- és egészségiparban.

Jóistentől kapott talentum

Ilona 2008 óta foglalkozik gyógynövényekkel. A Jóistentől kapott talentumként tekint arra, hogy tudását az emberek gyógyításának szolgálatába tudta állítani. Az eltelt másfél évtizedben valamennyi termékét díjazták szakmai kiállításokon. Munkássága elismeréseként az elmúlt időszakban átvehette a Nikola Tesla díjat, kutatási és innovációs szolgálataiért a Júlia-díjat, a tudomány támogatásáért az Idea plakett-díjat. Aranydiplomát kapott a hajszérumért Nemzetközi Inventcor kiállításon. Az Akadémia Kiadó diplomáját pedig a szilikonos arckrémével érdemelte ki. Számos országban, nemzetközi és világhírű szakmai konferenciákon mutatta már be termékeit, ahol neves professzorokkal is kapcsolatot alakított ki. Termékei elnyerték a Megbízható cég védjegyet, így külföldön is értékesíthetők.

Betegségekre, betegségek megelőzésére

A fejlesztésének köszönhetően jelenleg kétfajta étrend-kiegészítőt kínál. Az őssejt-stimulálást elősegítő étrend-kiegészítő az évek, évtizedek alatt már betegek sokaságának segített, melyet kórházi zárójelentések is igazolnak. Az érrendszeri és koleszterin problémákra ajánlott étrend-kiegészítő pedig az érfalakon összegyűlt   lerakodásokat tisztítja ki rövid időn belül, így az eredmény hamar megmutatkozik. Azon cukorbetegeknél mutatható ki jelentős javulás, akiknek a cukorértéke 10 alatti és még nem használnak inzulint. Az ILZSU étrend-kiegészítők 100 százalékos gyógynövény készítmények. A hét gondosan összeválogatott gyógynövény   hatóanyagai az érlelés során kioldódnak, ezáltal a készítmény flavonoidban, növényi antioxidánsokban gazdag. A rendszeres fogyasztás során a flavonoid tartalmuk miatt elősegíthetik a szervezet általános  védekezőképességét, a polifenolos vegyületek pedig megelőzhetik a különféle betegségek kialakulását. A flavonoidok emberi szervezetre gyakorolt hatását számos hazai és külföldi laboratóriumi vizsgálat igazolta.

Az egészséges hajkoronáért

Az ILZSU hajregeneráló szer a fejbőrre csepegtetve fejti ki hatását, melynek következtében a hajhagymákba jutva biztosítja a tápanyagokat, amelyeket a szervezet vitaminhiány, esetleges gyulladás vagy bármilyen más betegség miatt nem tud megadni a hajnak, valamint a több éve stagnáló hagymákat is aktiválja.

A szép arcbőrért

Az ILZSU arckrémek 2015 óta vannak jelen a piacon. Tartalmazzák a szép bőr számára nélkülözhetetlen hialuron-savat, mely képes nagy mennyiségű vizet magához vonzani és megtartani, ezáltal teltséget és rugalmasságot kölcsönöz annak, valamint antioxidánsokban is gazdagok.  Az ILZSU argánolajos éjszakai arckrém hatékonyan kisimítja a szárazsági ráncokat, megakadályozza az újak kialakulását. Intenzív tápláló és regeneráló. Segíti a bőr megújulását mélyebb rétegekben is, visszaadja rugalmasságát. Az ILZSU babassuolajos nappali arckrém nyugtatja, ápolja, táplálja az igénybevett bőrt. Bőrlágyító, hidratáló regeneráló, védő hatású, bársonyosító, nyugtató hatású, öregedésellenes, szabadgyök-ellenes, antioxidáns, enyhén gyulladás gátló, megelőzi a bőr kiszáradását, tápláló, védő és filmogén hatással van a bőrre, remekül beszívódik, nem hagy zsíros érzetet. A botox kezelésekhez hasonló hatást ér el, annak negatív mellékhatásai nélkül, hiszen csak a bőr külső felületén fejti ki hatását. A krémek nőknek, férfiaknak egyaránt ajánlott. Az ILZSU szilikonos arckrém napi használatával eltűnnek a friss ráncok, már egy hét után látványos az eredmény. A már meglévő ráncokat pedig feltölti, fiatalosabbá varázsolva az arcbőrt. 40 év felett mindenkinek ajánlott, hiszen addigra a mosoly- és a szem körüli ráncok már tagadhatatlanul megjelennek.

Endometriózis

Varga Péterné endometriózis kezeléssel is hosszú évek óta foglalkozik. Az endometriózis egy nőgyógyászati betegség, amely összefügg a krónikus gyulladással, és meddőséghez vezethet. Az általa végzett kezelések segítségével a hölgyek nagy valószínűséggel könnyebben teherbe eshetnek. Több fotóval és levéllel bizonyítja a szakember, hogy 30-40 év felettieknek a gyógyulás folyamán született gyermekük. Nemcsak akkor tud segíteni, amikor a betegség kezdődő fázisban van, hanem később is, nőket és férfiakat egyaránt kezel. A hatás 4-5  kezelés esetén már érezhető, de sok esetben több kezelés szükséges.

A termékek telefonon és e-mailban megrendelhetők, futárszolgálattal küldjük, utánvétellel.

Elérhetőségek: Kiskőrös, Béke út 79.

Tel.: +06-20/442-87-71

Email: [email protected]

web: www.ilzsu-ker.hu

Facebook: Varga Péterné

A ma élő feltalálókat bemutató kanadai The Patent / Einstein katalógusban egyedüli magyarként szerepel, a 45. oldalon