Kezdőlap Kecskemét Flörtöljön a tavasszal és a nyárral, de kacsintson oda az ősznek és...

Flörtöljön a tavasszal és a nyárral, de kacsintson oda az ősznek és télnek is!

Szeretné, ha a tavasz és a nyár a legnagyobb trendben és boldogságban zajlana? A legújabb kollekciókra vágyik? Nem kell messzire utaznia, hogy prémium minőségű olasz, spanyol, francia vagy kanadai női ruhát, fehérneműt, fürdőruhát vásároljon! Elég elgurulni a Tűzoltó utca 9. szám alatt található Flört Fehérnemű és Divatáru üzletbe Kecskeméten, vagy körülnézni a www.flortfehernemu.hu webshopban. És a Nap máris szebben ragyog!

Rózsa Jenőné Gyöngyi 1993-ban alapította divatáru üzletét. Ha valaki több mint három évtizede meghatározó szereplője a divat világának, annak már nem lehet újat mondani fehérneműk, ruhák, fürdőruhák és kiegészítők terén. Ám ő maga már annál több újdonsággal szolgálhat vásárlóinak. Tapasztalatainak hála, kiváló tanácsokkal és ötletekkel szolgál, jól kiválasztott partnereinek köszönhetően pedig mindig a legújabb trendek jelennek meg kínálatában. Kiváló minőségű, prémium kategóriás termékei nem csak a nőies és kifinomult megjelenést, de az egyediséget is garantálják.

   – A nőiruha és a fehérnemű esetében minden évben négy kollekcióról beszélünk, a fürdőruha pedig értelemszerűen nyári darab. Mivel mindig a legfrissebb kínálatra törekszünk, nekünk egy évvel mindig előbb kell járnunk. Az idei, 2024-es fürdőruha kollekciót már 2023-ban meg kellett rendelnem, de ugyanez vonatkozik az adott évszaknak megfelelő ruhákra és fehérneműkre is – avat be bennünket Gyöngyi, akitől azt is megtudjuk, mintegy 7–8 éve, mióta a kanadai Joseph Ribkoff megtalálható az üzletben előrendeléssel dolgoznak.

   – Minden szezonban két kollekció van: tavasz-nyári és őszi-téli. Ezeket mindig megpróbálom a vevők igényeinek megfelelően megrendelni. Kialakult egy igényes vevőkör a kezdetek óta, akiknek természetesen kiváló minőségű termékeket kínálunk. Nagyjából ismerem már nők kívánságait, így jól működik az előrendelés, de azért mindig jönnek új és újabb kérések. Persze ez sem jelent akadályt, ugyanis június közepéig/végéig lehetőség van pótrendelésre is, így senki nem marad le a legújabb trendekről.

   Természetesen azt is megtudtuk, mi a menő idén a nőknél.

   – Előtérbe került az oversize típusú ruházat, mely nem a nőiséget, inkább a hétköznapi praktikumot helyezi előtérbe. Csak felkapom és szaladok, intézem a dolgom. Kényelmes, tökéletes darab a mindennapokra. Nem kell hozzá magassarkú, sőt, valahol ennek köszönhetően az edzőcipők térhódítása zajlik. Fontos kiemelni, hogy visszatért a farmer is!

   Ami a színeket illeti, a key lime és az ocean blue hódít, vagyis világos, rendkívül kellemes színek és kiváló fazonok teszik emlékezetessé ezt az évet. Ha pedig nyár, nem mehetünk el a női fürdőruhák és a férfi fürdőnadrágok mellett. Újdonság, hogy a konfekcióban nem túl régóta hódító polysilk anyag idén megjelent a strandruhákban is. Ez az újrahasznosított anyag olyan, akár a valódi selyem. Érintése rendkívül finom a bőrnek, kéznek egyaránt. A merész és izgalmas szabásvonalú fürdőruhák tehát nem csak a szemet gyönyörködtetik, de rendkívül kényelmesek is használóik számára.

   Igaz, hogy most fordulunk rá a nyárra, de – ahogy Gyöngyitől megtanultuk – még előrébb kell néznünk. Élvezzük a lazulást, a Nap ragyogását, a lágy szellő simogatását és a hullámok ölelését, de azért készüljünk fel az őszre és a télre is, ha igazán trendik szeretnénk lenni az év minden szakában. Ehhez érdemes időnként betérni a Tűzoltó utca 9. szám alatt található üzletbe (ahol tanácsokkal és ötletekkel várnak), nézelődni a webshopban (www.flortfehernemu.hu), vagy friss infókért felkeresni a Flört Fehérnemű és Divatáru Kis- és Nagykereskedés Kecskemét Facebook oldalt.