Kezdőlap Fejlesztés GLOBAL-CREATIO: Megbízhatóság, profi szaktudás, elégedett megrendelők

GLOBAL-CREATIO: Megbízhatóság, profi szaktudás, elégedett megrendelők

Kecskeméten a Global-Creatio sokoldalúságával, komoly szakmai tapasztalatával cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt biztos pont lehet. A jól felkészült szakmai csapat egy kézből szinte minden problémára megoldást nyújt, ami kapcsolódik a villanyszereléshez, gyenge- és erősáramú hálózathoz, tűz- és villámvédelemhez. A részleteket Andó István villanyszerelő mester osztotta meg lapunkkal.

Kezdetek

Cégünk Global-Hand 09 Szociális Szövetkezetként alakult 2019-ben. Több területet érintve kezdtük meg tevékenységünket, elsősorban a lakó és nem lakó épületek karbantartásával és festésével, villanyszerelési munkálataival foglalkoztunk.

Referenciánk sora évről-évre gazdagabb. Az elsők között szerepelt a Taurito Kft., megrendelésük alapján egy XI. kerületi ingatlan tisztasági festését kiviteleztük. Részt vettünk a K.O. Motoriskola villanyszerelési munkálataiban, a hálózat áthúzásában, a kamera-rendszer kiépitésében.

Bővülő szolgáltatási kör

2021-ben Szövetkezetünk új szerkezeti és tagi átalakuláson ment át, új néven – Global-Creatio Építőipari és Szolgáltató Szociális Szövetkezet néven folytattuk a már megkezdett szakmai munkát.

A szolgáltatási körünket a lakossági és ipari technológiával a gyengeáramú hálózat és erősáramú hálózat kiépítése, érintésvédelem, tűzvédelem, villámvédelem, wifi vezérlés és kaputechnika teszi teljessé. Mindezeket a piaci igények tükrében tovább bővítettük: például ajándéktárgyak és grafikák készítése, tervezése, lézervágás, gravírozás. 

Sokszínű referencia

Cégünk több területen is kiváló munkát végez, melyet elégedett megrendelőink számának növekedése is fémjelez. A teljesség igénye nélkül néhány referenciánk. A Korall Óra és Ékszerkereskedelmi Kft.-né elektromos fűtés javítását és helyreállítását végeztük el, illetve okos elszívó-vezérlő rendszert építettünk. A Hu-Mago Kereskedelmi Kft.-nél villanyszerelési munkálatokat láttak el kollégáink, valamint  egyenirányító, szárító, fűtőbetét cserét. A Domb áruház szalag javítását, illetve a polcok led világítását is csapatunk valósította meg.

A referenciáink között szerepel a JBG-Hungary Kereskedelmi Kft.-nél végzett szivattyú bekötés. Együttműködve a Texo Kft.-vel építési- és bontási, illetve villanyszerelési munkálatokban is részt vettünk. 

Mindenre megoldást keresünk

Szolgáltatási körünk széles körű. Törekszünk arra, hogy megrendelőink minden problémájára szakszerű megoldást nyújtsunk. Munkáink sokszínűségét jól mutatja, hogy vállalunk például lámpa cseréket, pult áthelyezéseket, azok csatlakozási pontjainak áthelyezésével, új csatlakozó pontok kiépítését, gyengeáramú hálózatok kiépítését, infrapanelek és fűtőszőnyegek elhelyezését, felhelyezését és bekötését. 

Társasházaktól éttermekig

Társasházak megrendeléseit is fogadjuk, legutóbb Cegléden villanyszerelési munkát végeztünk. Továbbá részt vettünk Budapesten, a XVII. kerületi Polgármesteri Hivatal Villanyszerelési munkálataiban. Legutóbbi projektünk a Kecskemét szívében található Bor és Garnéla étterem egyedi lámpázása, illetve egyéb villanyszerelési munkái, kamerarendszerének szerelése volt. Jelenleg kávégépek és kis gépek szervizelésével is foglalkozunk.

Naprakész tudás, fejlett géppark

A versenyképesség jegyében folyamatosan képezzük magunkat, mind szakmailag, mind technikailag. Ennek köszönhetően a rohamosan fejlődő technikával lépést tartva, naprakész tudással és hozzáértő szaktudással vállaljuk és végezzük munkánkat.

Egy nagyobb beruházáshoz, vagy egy komolyabb hibakeresésre is maximálisan felkészültek vagyunk. Profi érintésvédelmi- és villámvédelmi-műszerekkel dolgozunk. Eszközparkunkat erősíti például Fuke 1664 Fc univerzális érintésvédelmi műszer, vagy MEWOI3000+ földhurok ellenállásmérő műszer. A kezdetektől törekszünk arra, hogy fejlesszük a gép- és műszer parkunkat, a legmodernebb eszközökkel és technológiákkal, megőrizve ezzel versenyképességünket. 

Megbízhatóság, szavahihetőség

Fair partnerként számíthatnak ránk megrendelőink. A megadott ajánlati árat mindig tartjuk a megadott feltételek mellett. Az utólagos munkákat pótmunkaként számoljuk el. 

A kivitelezési időt, előzetes megbeszélés és hosszas átbeszélés után állapítjuk meg, a vállalt határidőt tartjuk. 

Az eddigi tapasztalatok és visszajelzések alapján elégedettek az ügyfeleink az általunk végzett munkákkal. Bizalommal ajánlanak másoknak, és visszatérő ügyfelek, újabb és újabb megbízásokat adnak számunkra.

Elérhetőség:

Székhely: 6000. Kecskemét, Fehérvári utca 13 

Ügyintéző telefonszáma: 06 20-293-54-39

E-mail: [email protected] 

Honlapunk: www.global-creatio.hu

Megtalálhatóak vagyunk Facebookon és Instagramon