Kezdőlap Kiemelt GOMÉP Kft.: stabil háttér, megbízhatóság, pontosság és elhivatottság

GOMÉP Kft.: stabil háttér, megbízhatóság, pontosság és elhivatottság

A GOMÉP Ipari és Kereskedelmi Kft. 1991-ben alakult magyar családi cég, a 70-es évektől működő egyéni vállalkozói múlttal. Munkái változatosak: középületeket, ipari-, és mezőgazdasági létesítményeket, és társasházakat is építenek, illetve korszerűsítenek. Sokéves tapasztalatuknak köszönhetően a legnagyobb szakmai kihívásokat is képesek megoldani a kitűzött határidőre. A hatékony szolgáltatás hátterét a szakmai felkészültség, elhivatottság, az építőanyag kereskedés teljes árukészlete és logisztikai támogatás is biztosítja.

A GOMÉP Kft. főbb tevékenységi körei:

1. Generálkivitelezés

A GOMÉP Kft. színvonalasan kivitelezett középületeiért eddig 5 nívódíjat érdemelt ki Pest vármegyében. Több közintézményt, egészségügyi intézményt, egyházi- és ipari épületet köszönhet a térség a GOMÉP Kft.-nek.

Néhány nagyobb referencia a cég közelmúltban megvalósított kivitelezési munkáiból:

Cegléden egy nagyon látványos felújítást végeznek. A helyi Kossuth Lajos Gimnázium külső-belső felújítása közel 5.000 négyzetméteren.

Kecskeméten két óvodán is dolgoztak. A Bocskai utcai óvodának adtak új, modern és energetikailag korszerű külsőt. Illetve a Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola Teleki utcai tagóvodáját is a GOMÉP Kft. újította fel.

Ballószögön egy 800 négyzetméteres műhelycsarnokot építettek a Bács-Kiskun Vármegyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. megbízásából.

ORPHIC Hungary raktárcsarnok és szociális blokk építése

Kecskeméti Nővérszálló építése

2. Tervezés

A felkészült építészmérnök csapat családi házak, közösségi- és ipari épületek egyedi igényekre szabott tervezését vállalja.

Idő- és értékálló építészet

Praktikus alaprajzok, jól átgondolt terek

Korszerű, gazdaságos energetikai megoldások

3. Építőanyag kereskedés

1995-ben jött létre a GOMÉP Kft. építőanyag kereskedése, ami folyamatosan fejlődik.

A környék építőanyag ellátásának jelentős részét a GOMÉP Kft. tüzéptelepei biztosítják. Ez a siker egyaránt köszönhető a mérsékelt áraknak, a hatékony és jól szervezett munkavégzésnek, a jelentős kedvezményeket biztosító nagybani anyagbeszerzésnek és a nagy raktárkészletnek is.

4. Egyedi nyílászárók gyártása

A fa nyílászárók gyártása a GOMÉP saját asztalosüzemében történik.

A GOMÉP Kft. 2015 óta működteti asztalosüzemét Lajosmizsén, melyben elsősorban fa nyílászárók gyártását végzik. Jellemzően a generálkivitelezési munkákhoz kapcsolódó gyártás zajlik itt, de ezek mellett vállalják az egyedi lakossági megrendelések elkészítését is.

A 78 milliméteres két-, vagy háromrétegű üvegezésű hőszigetelt szerkezetek gyártása a legjelentősebb. Emellett bejárati ajtókat, beltéri- és tolóajtókat, harmonikaajtókat, és kiegészítő elemeket is készítenek.

Minden részfeladatot házon belül oldanak meg, az előkészítéstől a gépi megmunkáláson, összeállításon, felületkezelésen, vasaláson át az üvegezésig, mellyel garantálni tudják a nyílászárók tökéletes minőségét.

A minőséget a mennyiség elé helyezik: havonta összesen csak 50–100 db nyílászárót készítenek a megrendelések számától függően.

Új szolgáltatásként alumíniumborítású fa ablakok gyártását is vállalják. A külső alumíniumborítás alkalmazásával a nyílászáró ellenáll minden időjárási viszontagságnak, de emellett a fa ablak esztétikusságát és klasszikus hangulatát is megtartja.

A GOMÉP Kft. stabilan működő és folyamatosan fejlődő,

megbízható építőipari vállalkozás.

GOMÉP Ipari és Kereskedelmi Kft.

6050 Lajosmizse, Dózsa György út 219-221.

Telefon: +36-30/349-4119

+36-76/455-472, +36-76/555-110

Bővebb információ: www.gomep.hu

Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium

Kecskeméti Bocskai utcai óvoda