Kezdőlap Gasztro Granada Hotel:Vendéglátás szívvel-lélekkel

Granada Hotel:Vendéglátás szívvel-lélekkel

Kecskemét négy csillagos szállodája a Granada Hotel már több mint egy évtizede várja vendégeit a város zöldövezetében. Szállodánk a városközponttól néhány percre (7 km) az M5-ös autópálya „Kecskemét-Nyugat” lehajtójának közvetlen közelében található.

Elegáns szobák maximális komforttal

A komplexumunkban 86 geotermikus energiát hasznosító, fal- és mennyezetfűtéssel/hűtéssel ellátott, elegáns kétágyas szoba, illetve lakosztály nyújt kényelmes pihenést. Szobáinkat úgy alakítottuk ki, hogy szállodánkban mindenki megtalálhassa számítását legyen szó akár üzleti útról, családi nyaralásról vagy romantikus pihenésről!

Szállodánkból könnyen megközelíthető a város legtöbb IPARI parkja, így ideális desztináció vagyunk üzleti vendégek részére is.

Testi-lelki feltöltődés 

Szállodánk számos aktív kikapcsolódási lehetőséget biztosít. A 2 hektáros területen három profi teniszpálya, 20 x 40 m-es füves futballpálya várja a sportolni vágyókat. Ezenkívül a beltérben kétpályás bowling, darts, billiárd, asztali tenisz, csocsó, videójáték konzol nyújt kikapcsolódást.

A teljes ellazulást és kikapcsolódást biztosítja vendégeink számára a Wellness-részlegünk, ahol jaccuzi, feszített víztükrű medence, Kneipp-taposó, fűtött relaxáló pad, hidegvizes merülő medence, finn- és infraszauna, gőzkabin, sókamra, valamint térítés ellenében infraszolárium és különféle masszázsok segítik elő a testi-lelki felfrissülést.

Vendéglátás magasfokon

Catering szolgáltatásaink kialakításánál arra törekedtünk, hogy minden a rendezvények részéről felmerülő igényt maximálisan ki tudjunk szolgálni. Legyen szó egy üzleti ebédről vagy akár egy 200 fős gálavacsoráról mi ízletes fogásokkal és magasfokú kiszolgálással várjuk vendégeinket.

Rendezvényekhez ideális 

Szállodánk minden évben rendezvények sokaságához nyújt reprezentatív helyszínt. Öt különböző méretű és felszereltségű teremmel várjuk vendégeinket. A 400 négyzetméteres Panoráma termünk a legnagyobb, kiváló adottságai révén közkedvelt céges konferenciák, gálavacsorák vagy akár lakodalmak megtartására, 230 főig. 

Emellett választható a 150 négyzetméteres, 170 fős Zöld terem bármilyen rendezvényhez; a 96 négyzetméteres, 75 fő Harmónia terem megbeszélésekhez, tréningekhez; a 130 négyzetméteres, 70 fős alagsori Sárga terem céges bulikhoz; vagy a 60 négyzetméteres, 28 fős elkülönített VIP terem vezető vagy kisebb tréningekhez. Mindezeken túl népszerű a 160 négyzetméteres, 80 fős fedett Grill teraszunk, mely a környező területekkel együtt viszont akár több száz fős rendezvények megrendezésére is alkalmas, például céges családi napok vagy csapatépítő programok megszervezésére.

Esküvő a Granadában

Akik minket választottak esküvőjük helyszínéül, biztosak lehetnek abban, hogy a Nagy Nap tényleg olyan lesz, amilyennek megálmodták! Szállodánk mesebeli környezete ideális helyszín polgári vagy akár az egyházi szertartások megtartására. Különböző kialakítású termeink pedig garantálják, hogy a mulatság tökéletes legyen bármekkora is a násznép.  Konyhánk fel van készülve mindennemű igényre legyen szó akár tradicionális esküvői vacsoráról vagy modern ízekről! A Granada Hotelben található KÁPOLNA csendje és békéje, csodás zöld környezete valóban varázslatos és különleges helyszíne egy romantikus esküvőnek. A KÁPOLNA igazi gyöngyszem a szálloda területén, melynek hangulata és atmoszférája felejthetetlen pillanatokat szerez minden párnak, a mellette található TÓ gyönyörű látványa pedig még szentimentálisabbá teszi az egész  ceremóniát.

Meghatározó nyári családi program lehetőségek

A Granada Hotel hatalmas parkja, jól felszerelt JÁTSZÓTERE gondoskodik a vidám családi élményekről, amely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódás lehet.

A PARK területén számos különféle szabadidős tevékenység várja az érdeklődőket, így garantáltan senki sem fog unatkozni az otttartózkodása alatt. A MINIGOLF pálya, a SAKK pálya remek helyszínt kínál a jó hangulatú családi vetélkedőkhöz, a TENISZ pálya pedig lehetőséget ad arra, hogy a sport szerelmesei is mozgással és versenyszellemmel tölthessék idejüket.

 Bővebb információ: www.granadahotel.hu