Kezdőlap Kiemelt Liliom produkció

Liliom produkció

NYÁRI KALANDOK – NEM CSAK NŐKNEK Elindult a Liliom Produkció 2024-es nyári turnéja Budapest, 2024. június 24. 

A Liliom Produkció, amely az utóbbi években a magyar színházi élet meghatározó szereplőjévé  vált, idén nyáron az ország számos pontján bemutatja előadásait. A turné állomásai között  szerepel Szolnok, Eger, Nyíregyháza, Tihany, Jászberény, Veszprém, Siófok, Szentes, Tata,  Egervár. 

A Liliom Produkció nyári turnéja különleges élményt kínál: modern, női szemmel  megfogalmazott történeteket, melyek szívet melengetnek és elgondolkodtatnak. Minden  előadásuk egyedülálló utazás, amely mélyen érinti a nézők lelkét és szívét. Az ország  legtehetségesebb színészei és alkotói gondoskodnak arról, hogy minden este felejthetetlen  legyen. Ezt pedig bizonyítja a teltházas előadások tömkelege. 

A Tallós Rita által rendezett darabok a legnevesebb hazai színészeket vonultatják fel: Détár  Enikő, Fésűs Nelly, Oszvald Marika, Ábel Anita, Gyebnár Csekka, Brunner Márta, Ladinek  Judit, Fekete Linda, Szőke Zoltán, Bede-Fazekas Annamária, Papadimitriu Athina, Kecskés  Tímea, Barbinek Paula, Fehér Adrienn, Olasz Ági és Kokas Piroska. 

A Liliom Produkció várja minden színházszerető látogatóját a nyári turné előadásaira, hogy  együtt élhessék át a színház varázsát a legmelegebb hónapokban is. További információért és  jegyvásárlásért látogasson el a www.liliomprodukcio.hu weboldalra.