Kezdőlap Kecskemét Ötéves a FOCUS INGATLAN

Ötéves a FOCUS INGATLAN

– Most igazán érdemes az ügyfelüknek lenni!

Új helyre költözött a FOCUS INGATLAN, Kecskemét belvárosának frekventált pontján várják az érdeklődőket. Fő profiljuk a családi házak és társasházi lakások eladása és bérbeadása. Vallják: ők otthonokat értékesítenek, élethelyzeteket oldanak meg. Az ötéves születésnap alkalmából beszélgettünk Géró Gáborral, a kecskeméti FOCUS INGATLAN tulajdonosával.

– Öt évvel ezelőtt nyitotta meg saját ingatlanirodáját. Hogyan összegezné az öt év tapasztalatát?

– Úgy érzem, most vagyunk ott, ahol lennünk kell. Nagyon örülök, hogy egy olyan frekventált irodát találtunk, mely egyaránt megfelel a mi és a partnereink elvárásának. Eddig bérelt irodákban dolgoztunk, ez viszont már saját tulajdonú, mely nagy előrelépés. Az iroda családias, csendes, lehetőséget ad a nyugodt tárgyalásokhoz, ugyanakkor jól megközelíthető és a központban található. Az ide vezető út azonban kalandos volt, hiszen többször költöztünk a piaci történésekre reagálva. Voltak kisebb-nagyobb hullámvölgyek, nehezebb és sikeresebb időszakok. Mindeközben azonban letisztult az ügyfélkörünk és a szolgáltatási körünk, ma már egyértelműen látjuk, a mi utunk a családi házak és lakások eladása-bérbeadása, Kecskemét és 30 kilométeres körzetében. Ebben vagyunk jók, ehhez értünk jól, melyet sikeres szerződések sokasága is fémjelez.

– Az öt éves születésnapjuk kapcsán nyereményjátékot hirdettek. Kifejtené a részleteit?

– Születésnapi akciónk keretében akik 2024. május 1. és 2024. augusztus 31. között kiemelt megbízást adnak számunkra, azok között szeptember 6-án egy spanyolországi utat sorsolunk ki két fő részére. Az ajándék tartalmazza a szállás- és a repülőjegyek árát..

– Említette, hogy a fő profiljuk a lakóingatlanok. Ezeken kívül mással is foglalkoznak?

– Ma már nem. Korábban kínálatunkban voltak ipari és mezőgazdasági létesítmények is, de az évek alatt bebizonyosodott
és beláttuk, mi profi szinten a lakóingatlanokhoz értünk. Legyen szó eladásról vagy bérbeadásról.

– Szlogenjük: Veled a középpontban!

– Kifejtené bővebben, mit takar a mottójuk? 

– Minden egyes üzletkötésnél arra törekszünk, hogy megoldjuk a megbízó élethelyzetét azzal, hogy jó áron és rövid időn belül kiadjuk vagy eladjuk ingatlanát, illetve megtaláljuk a pénztárcájának, élethelyzetének megfelelő új otthonát. Soha nemcsak az ingatlant nézzük, hanem az embert és
a mögötte lévő élethelyzetet.

– Tavaly nyáron új szolgáltatással léptek az ingatlanpiacra, miszerint készpénzért azonnal felvásárolják az ingatlant. Milyen fogadtatásra talált az új lehetőség?

– Mivel ez az igény nem volt új keletű az ingatlan piacon, bizalommal belevágtunk. A döntés jónak bizonyult. Nem nagy mértékben, de van rá kereslet. Természetesen ez sokszor áron aluli, de azonnali és gyors segítség. Akadnak azonban olyan családok, akiknek az adott élethelyzetükben ez a legjobb megoldás.  

– Hogyan értékeli a mai ingatlanpiacot?

– Visszafogott. Vannak adás-vételek, de érezhetően sokan kivárnak most a vásárlással, elsősorban a banki kamatok alakulása miatt. Ugyanakkor az elmondható, hogy Kecskeméten az albérleti piacon jelentős áremelkedés történt az elmúlt egy évben. 

– Kérem, mutassa be csapatát!

– Nem célunk a mennyiségi ingatlanközvetítés, nem akarjuk túlvállalni magunkat, egy időben kevesebb eladó ingatlannal foglalkozunk, így tudunk nagyobb figyelmet adni a tulajdonosoknak. Igényesen kialakított belvárosi irodánkban hárman dolgozunk, rajtam kívül feleségem, Géró-Szőllösi Erika, valamint Bálint Valéria. Mindhárman szakértő ingatlanosok vagyunk, sok éves tapasztalattal. Bizalommal fordulhatnak hozzánk az érdeklődők.

FOCUS INGATLAN

Kecskemét, Bajcsy-Zsilinszky körút 2.

Tel.: +36 30 295 3335

www.focusingatlan.hu

Szülinapi nyereményjáték:
https://focusingatlan.hu/szuletesnap/