Kezdőlap Fejlesztés Tisztelt Olvasó!

Tisztelt Olvasó!

A 2009-ben alapított, az idei évben 15 éves születésnapját ünneplő Alföldi Régió Magazin Kft. azzal a céllal jött létre, hogy igényes megjelenésben, professzionális kivitelezésben, és minél átfogóbb képet adva mutassa be Bács-Kiskun Vármegye és környéke összes településének gazdasági, valamint közéleti szereplőjét.

Az online térben és print formában folyamatos, hiteles tudósítások megjelenítése sajtó cégünk széleskörű tevékenységi körét képezi. Az évek alatt több száz publikációnk során felelősségteljesen beszámoltunk valamennyi kisebb-nagyobb volumenű cég és vármegyei település aktuális fejlesztéseiről, gazdasági terveiről, történetéről, sikerességéről. Emellett a vármegye összes településének polgármestere nyilatkozott magazinunk számára, növelve annak értékét, színvonalasságát. 

Továbbá elengedhetetlen megemlíteni a hazánkban fontos értékeket reprezentáló sztárvilág szereplőinek gyakori bemutatkozását újságunk hasábjain. Szerkesztőségünk rendszeresen képviselteti magát nem csupán Kecskemét város eseményein, hanem a régió, a vármegye és az ország számos pontján. Vezetőink, kollégáink folyamatosan képzik magukat. Cégünk kiemelt feladatnak tartja a lakosság objektív, korrekt tájékoztatását olvasóinkat is érintő legaktuálisabb, legfrissebb hírekről, rendezvényekről, a környékbeli számos kiaknázható szórakozási, illetve fejlődési lehetőségről.

Az 5 évente megjelenő különleges kiadványunk Bács-Kiskun Vármegye településeinek ismertetését tartalmazza, az olvasó számára bemutatva valamennyi térség jellegzetességeit, különféle értékeit, valamint kezükben tarthatják a vármegye polgármestereinek összegzését az elmúlt években lezajlott fejlesztésekről és a Vármegye legnagyobb adózóinak fejlesztéseire is reflektorfény kerül. A könyv tehát magában foglalja továbbá a környékbeli falvak és városok gazdasági szempontból fontos szerepet betöltő vállalatait is.

A legutóbbi kiadvány megjelenése óta valamennyi önkormányzati vezető aktívan kezdeményezte az adott térségben a parkok létesítését, közintézményeinek – mind oktatási, mind egészségügyi intézmények – teljes energetikai megújulását, továbbá
köztereinek fejlesztését. A magazinban megjelenő polgármesterek keményen dolgoztak az egyes települések külképének impozánsabbá tételén, a lakosság és látogatók igényeit szem előtt tartva. A  falvak, valamint városok adottságaiból merítve buzdították a lakosságot a megrendezésre kerülő szabadidős tevékenységeken, eseményeken való részvételre. Ezek a fejlesztések például a Területi Operatív Program keretén belül elnyert összegből, valamint uniós forrásokból valósultak meg, támogatva a közösségi élet előrelépését. 

A sikerek főként a helyi vezetőknek köszönhetők, akik minden lehetőséget megragadva, elhivatottan, és felelősségteljesen törekedtek a falvak és városok élhetőbbé tételének növelésére, biztosítva a lakosság jólétét, komfortos hétköznapjait. Az elöljárók a jövőben is törekednek arra, hogy minél több olyan ötletet, tervet, elképzelést megvalósítsanak, amelyekkel a lakosság elégedettségét szolgálják.

Tisztelettel és üdvözlettel:

Zimacsek Márta

lapigazgató
és PR ügynökség-tulajdonos