Kezdőlap Kiemelt Otthonfelújítás a cél? Az ötlettől a megvalósításig segít a GOMÉP!

Otthonfelújítás a cél? Az ötlettől a megvalósításig segít a GOMÉP!

A lajosmizsei Gomép  Ipari és Kereskedelmi Kft. nem csak minőségi árukínálattal és több, mint 30 éves generálkivitelezési tapasztalattal, hanem szaktanácsadással is áll azok rendelkezésére, akik élni szeretnének az Otthonfelújítási Program kínálta lehetőségekkel. 

A Lajosmizse térségében működő, országosan méltán elismert és meghatározó építőipari vállalkozás a tevékenységi körök széles spektrumát kínálja megrendelőinek. Munkavégzésük szakmai színvonalát számos felsőfokú és szakirányú végzettségű munkatársuk biztosítja.

2024. július 1-től lehet pályázni az Otthonfelújítási Program keretében elérhető akár 6 millió forintos támogatásra, amely kamatmentes hitelből és vissza nem térítendő támogatásból tevődik össze – járásonként eltérő arányban. Emellé önrészre is szüksége lesz az ingatlantulajdonosoknak, a maximális támogatási összeg esetén egymillió forintra. 

Az otthonfelújítási támogatást 1990. december 31. előtt használatbavételi engedélyt kapott, életvitelszerűen lakott, egy- és többlakásos családi házakra lehet igényelni, mégpedig konkrétan meghatározott, energiahatékonyságot növelő korszerűsítésekhez. A felújítással igazoltan legalább 30 százalékos energiamegtakarítást kell elérni. 

A program kapcsán a lajosmizsei és örkényi Gomép Tüzép és Építőanyag Kereskedés kedvezményes, egyedi árakkal, szaktanácsadással és garanciával segíti vásárlóit. Minőségi termékeik közül külön kiemelik azokat, amelyek az energiahatékonyságot hivatottak javítani: a homlokzati hőszigetelő rendszereket (EPS, grafit, kőzetgyapot), a födém hőszigeteléseket (járható és nem járható változatban) és a nyílászárókat, melyek árnyékolóval, redőnnyel is megvásárolhatóak. A 2015 óta működő asztalosüzemük egyedi nyílászárók gyártására specializálódott. A nyílászárók gyártását helyszíni felméréssel és beépítéssel együtt vállalják – természetesen határidőre, szakszerűen, garanciával. 

Sokaknak nagy segítséget jelenthet, hogy a programban való részvételhez szükséges energetikai szakembert is tud közvetíteni a Gomép. A biztonságos kivitelezéshez a szaktanácsadáson túl pedig szintén tudnak ajánlani megfelelő partnert. 

Ne maradjon le az új otthonfelújítási támogatásról! Irány a GOMÉP!

Bővebben: www.gomep.hu

Elérhetőségek:

6050 Lajosmizse, Dózsa György út 219           Tel.:30/3494119      76/455472

2377 Örkény, Jókai u.2                                       Tel.:70/1986998

[email protected]