Kezdőlap Egészség Kezdődik az őszi szezon a FormaZona edzőtermeiben

Kezdődik az őszi szezon a FormaZona edzőtermeiben

A FormaZona idén már három edzőteremben kínál változatos edzés lehetőségeket a sportolni vágyók számára. Hamarosan beköszönt az ősz, és már most érdemes gondolkodni azon, milyen lendülettel vágsz neki ennek az új időszaknak.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a testedzés és a sportolás, nem csak a fiatalabb korosztályban. Érdemes ilyenkor egy olyan edzőtermet és közösséget találnunk, mely a legjobban illeszkedik elképzeléseinkhez, és ahol biztosan megtalálhatjuk a számunkra megfelelő közösséget.

Ha a FormaZona-ban edzel, biztos, hogy kiválóan megközelíthető és jól felszerelt termet választottál. A hatalmas ablakok remek kilátást biztosítanak mindhárom edzőteremből, nálunk biztos nem érzed magad majd egy sötét helyre bezárva. Arról is gondoskodunk, hogy tested a szükséges tápanyagokkal is támogasd: büfénkben helyben fogyasztható edzés előtti italokat és fehérjeturmixot vásárolhatsz,számtalan táplálékkiegészítő is elérhető. Tiszta törölközőt is bármikor bérelhetsz nálunk, ha esetleg otthon felejtetted!

Izsáki úti termünkben két szinten is edzhetsz fitnesz részlegünkön, ahol gépeink és eszközeink nagy választéka vár. Ha a közösség ereje motivál, válassz több, mint egy tucat csoportos edzésünkből, ahol kipróbálhatod az edzés legkülönbözőbb formáit. Squasholnál vagy az asztalitenisz vonz? Itt mindkét sportot űzheted! Edzés után csak dőlj hátra és relaxálj egyet szaunánkban.

Lajosmizsén a fitneszgépek mellett egy nagyobb funkcionális részt is kialakítottunk, hogy a saját testsúlyos vagy eszközökkel végzett gyakorlatokat is kényelmesen végezhesd. Köredzéseinken szakértő edző mellett ismerheted meg a fitneszgépeken túli edzés rejtelmeit.

Ha Kecskeméten inkább a belvárosban edzenél, pár hónapja nyílt Petőfi Sándor utcai edzőtermünkben vághatsz neki egy új életmódnak. A központtól alig öt percre található teremben vadonatúj fitneszgépek és eszközök várnak!

A nyár végével a squash szezon is megkezdődik. Szeptembertől ismét indul a squash liga. A fejlődés lehetősége sok squash rajongót motivál, hogy kipróbálja magát versenyhelyzetben is. Nem kell profi legyél, hogy elindulj a ligán – garantáltan fejlődni fog squash játékod a verseny során, és remek lehetőség adódik arra, hogy megismerd a város legnagyobb squash közösségét.

Voksolj a rendszeresség mellett!

A siker titka mindig is a konzisztencia volt: csak türelmesnek és kitartónak kell lenned. Ha minden nap már tettél valamit a célodért, előbb-utóbb biztos változást hoz az életedbe és beérik a belefektetett munkád gyümölcse. Mi mindig motiválni fogunk arra, hogy ne add fel az edzést. Előfizetéses fitnesz bérletünkkel egy új kaput nyitunk meg az aktív életmód híveinek, mellyel korlátlan belépést és tartósan kedvező árat biztosítunk!

Lehetsz akár kezdő vagy évek óta sportoló, a FormaZona edzőtermeiben megtalálod a kulcsot egy egészségesebb, fittebb és kiegyensúlyozottabb élethez.