Kezdőlap Régió Ma kezdődik a BOHÉM JAZZFŐVÁROS!

Ma kezdődik a BOHÉM JAZZFŐVÁROS!

A 17 órakor kezdődő csütörtöki program előtt 16 órától egy angol nyelvű előadásra kerül sor a Kissátorban, Jenna Applegarth amerikai swingtáncos beszél a jazz, a swingtánc és a kultúra kapcsolatáról Culture & Influence in Jazz and Swing címmel. Szóval ha értesz angolul és érdekel az előadás, gyere korábban!

Részletes program helyszínenként itt.

Minden program időrendben itt.

De ha nem akarsz a honlapon keresgélni, töltsd le és integráld a telefonod Google-naptárába a programnaptárat! Így:

A naptár hozzáadása

A naptár megnyitása

TAVALYHOZ KÉPEST FONTOS VÁLTOZÁSOK:

a.) VIP-SÁTOR ÉTKEZÉSSEL: Idén már bárki válthat olyan belépőt, amivel a VIP-sátorban fogyaszthat. A VIP-bérlet ára 59.000 Ft a négy napra. A VIP-sátor pénteken (16-24h), szombaton (12-24h) és vasárnap (12-16h) van nyitva. VIP-bérlet itt váltható.

b.) BELÉPÉS: Az I. kapu (strandbejárat), csak a strand nyitvatartási idejében lesz nyitva, tehát 20 órakor zár! A II. kapun (Tó Hotel felől) érkezz! Térképek itt.

c.) BELÉPTETÉS: A jegyedet vásárlás után emailben kapod (kaptad) meg. NEM kell kinyomtatnod, a telefonodról is leolvassák a pénztáraknál, s cserébe kapsz egy karszalagot. Nem lesz a pénztárosoknál lista a jegyvásárlókról, nálad lesz a jegy. Ha valamiért nincsen meg telefonon sem, gyere a II. kapunál lévő fesztiváliroda-konténerhez és Adri azonosítani tud a jegyrendszeren keresztül.

d.) SWINGTÁNC: Több lesz a swingtánc taster óra, összesen 9 alkalom! (Minden nap 2, pénteken 3.) Sőt, lesz swingtáncverseny is szombaton este!

e.) FUTÁS: idén a hagyományos 2,3 km-es JAZZFŐVÁROS-kör mellett hosszabb távon (11,5 km) is kipróbálhatod magad egyéniben és váltóban is! A szombaton 10 órakor rajtoló futásra ma éjfélig kedvezményesen nevezhetsz, utána már csak a helyszínen!

f.) ÜLŐHELY: Kevesebb lesz a szék a területen, viszont bérelhetsz, illetve vásárolhatsz a helyszínen nagyon praktikus összecsukható-hordozható széket. (Én a helyedben biztosan hazavinném.) Itt van a székekről egy rövid videó!

g.) GYEREKKEDVEZMÉNY: Nem 15, hanem 7 éves korig ingyenes a belépés. A nem kecskeméti általános iskolások számára viszont van félárú bérlet! A kecskeméti általános iskolások az iskolában kapott kuponkód segítségével válthatnak ingyenes bérletet.

MINDEN JEGYTÍPUST MEGTALÁLSZ ITT! A bérleteket és a napijegyeket is limitáltuk a legyártott karszalagok szerint, lehetőleg előre váltsd meg a belépődet!

Ne feledd, a bérlet és a napijegy is egyben strandbelépőként is szolgál a Domb Beachre!

Üdvözlettel,

Ittzés Tamás

dr. Bohém