Kezdőlap Egészség Elektromos fogkefék a hatékony szájápoláshoz

Elektromos fogkefék a hatékony szájápoláshoz

Megérkeztek a magyar piacra a Sencor újdonságai

Budapest, 2024. augusztus 30. – A megfelelő szájhigiéné kedvezően befolyásolhatja az egészségi állapotunkat. Ezért fontos, hogy fogaink egészségének megőrzése a mindennapi rutinunk része legyen. A Sencor több újdonsággal is segíti a hatékony száj- és fogápolást a mindennapokban.

A megfelelő eredmény érdekében kiváló szolgálatot tehetnek a szónikus fogkefék, amelyek a manuális fogkeféket jelentősen felülmúló, kiemelkedő tisztító hatásukat a  szónikus technológiának köszönhetően, mikró rezgések segítségével érik el, és minimális zajszinten működnek.

A Sencor SOC 4010BL típusú elektromos fogkefe két előre beállított üzemmóddal és regenerálást támogató programmal biztosítja a száj felfrissülését. Ez a készülék akár 31.000 tisztító mozgást tud elvégezni percenként. Az időkapcsoló 30 másodpercenként rövid időre kikapcsolja a fogkefét a program lejártáig, hogy így figyelmeztesse a felhasználókat arra, hogy át kell helyezni a fogkefét a fogsor más részére. A készülék „párjának” a SOC 4011GD elektromos fogkefe tekinthető, amely
rózsaszín árnyalata miatt leginkább a hölgyek tetszését nyerheti el.

A Sencor SOC 4200BL négy előre beállított programmal (white, clean, soft, massage) és percenként 40.000 sikáló mozgással veszi fel a harcot a nem kívánatos baktériumokkal és a lepedékkel. Az ugyancsak szónikus működési elvet alkalmazó fogkefe időkapcsolóval biztosítja a fogsor négy fő részének hatékony és precíz megtisztítását. A beépített erős akkumulátorának
köszönhetően akár 45 napos üzemidő is elérhető vele. A készülék „testvérének” a SOC 4201GD tekinthető, amely rózsaarany színben készül.

A Sencor elektromos fogkefék praktikus használatot és könnyű kezelhetőséget biztosítanak. Élménnyé varázsolják a fogmosást, amelyet a szakértők ajánlása szerint érdemes naponta legalább háromszor, legalább két percen keresztül elvégezni a fogak állapotának megőrzése érdekében.

A SENCOR-ról
A SENCOR a világ egyik leggyorsabban növekvő fogyasztói és kereskedelmi márkája, termékei világszerte több mint 50 országban érhetőek el. A céget 1969-ben Japánban alapították. A márka célkitűzése az igényes vásárlók kiszolgálása kiváló minőségű, stílusos termékekkel. A SENCOR – megelőzve a trendeket és alakítva azokat – bevezette a színes készülékeket több termékkategóriában is. A márka folyamatosan bővíti portfólióját, mely már jelenleg is több ezer termékből áll. Kínálatában egyaránt megtalálhatóak konyhai gépek, szórakoztató elektronikai, háztartási cikkek, egészségügyi és szépségápolási termékek, valamint autós szórakoztató és irodatechnikai eszközök.

Forrás: SENCOR