Kezdőlap Gyerekek Mesélő fényképalbum-Korosztálytól független, kreatív alkotói pályázat – felhívás

Mesélő fényképalbum-Korosztálytól független, kreatív alkotói pályázat – felhívás

Beküldési határidő: 2024. szeptember 30.

A CédrusNet Kecskemét Program, a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület együttműködésével kreatív alkotói pályázatot hirdet általános iskolások, középiskolások, felnőttek, nagyszülők részére.

A nyár egyik legszebb pillanata, amikor előkerülnek a régi, kicsit megfakult, kicsit túlexponált családi képek a nagyszülők házának egyik rejtekéből. A majdnem feledésbe merült képeket nézegetve szinte mindig felidézhető egy-egy érdekes történet.

Keresd meg Te is a történeted, írd meg nekünk, csatolj mellé három képet, és nyerj egy családi fotókönyvet a saját, digitalizált képeiddel, illetve nyerj további kulturális utalványokat, belépőket!

A pályázat célja: Generációk közötti kapcsolat megerősítése, felhívni a figyelmet a minőségi együtt töltött idő fontosságára, illetve cél az idősödő korosztály élettapasztalatának, értékeinek továbbadása.

A pályázatra szánt, régi korokat idéző fényképek szkennelt változatát, valamint az ahhoz tartozó gépelve írt családi történetet legalább egy A/4 oldal (Times New Roman betűtípussal, 1,5 sortávolsággal szedve, 12-es betűmérettel) és legfeljebb 10 ezer karakter terjedelemben a „Mesélő fényképalbum” jeligére, [email protected] e-mail címre várjuk.

Keresd meg! Írd meg! Nyerd meg!

A pályázatra beérkezett történeteket, műveket a Kecskeméti Családfakutató Műhely három tagú zsűrije bírálja el. Az első árom helyezett nyereménye egy-egy személyre szabott fotókönyv.

A díjazott képeket és történeteket a résztvevők hozzájárulásával kiállítjuk a Széchenyi István Közösségi Házban.

További információ és jelentkezési adatlap a [email protected] e-mail címen, a 06 76 444 583-as telefonszámon vagy személyesen a Széchenyi István Közösségi Házban (6000, Kecskemét, Széchenyi sétány 6.) kérhető.

A fotók szkennelésében segítséget tudunk nyújtani a Széchenyi István Közösségi Házban.

Beküldési határidő: 2024. szeptember 30.