Kezdőlap Események A Wojtyla Ház ismét példát mutat

A Wojtyla Ház ismét példát mutat

Ha Kecskemét utcáit járja az ember, mindenfelé gyönyörű tiszta tereket, gondozott ültetvényeket láthat – köszönhetően többek közt a Wojtyla Ház lakóinak, akik az elmúlt időszakban példamutató tevékenységeket folytattak a társadalmi felelősségvállalás területén. Kiemelt fontosságú a Romkert gondozása, melyet immár negyedik alkalommal tisztogattak a lelkes segítők, de sor került már a műkertvárosi Vadaspark mellett található Assisi Szent Ferenc templom kertjének, valamint a Lengyel-Magyar Barátság Fája környezetének ápolására is.

Június 17-én, pénteken délelőtt fél tízkor a Barátok Temploma melletti Romkert takarítása volt terítéken. A megmozdulások fő szervezője, és a Wojtyla Ház egyik alapítója, Farkas József így nyilatkozott a kezdeményezésről:

„Nagyon nagy sikert aratott a takarítás ez alkalommal is, és a folyamatos, kitartó munka meghozta az eredményét. A Romkertre vonatkozóan egy új területrendezési terv kialakítása is folyamatban van, amit hamarosan, még a hét folyamán fognak bemutatni.”

Kecskemét nevében is köszönjük a Wojtyla Ház kitartó munkáját, mellyel egyre szebbé és tisztábbá varázsolják városunkat.

További képek:

https://www.facebook.com/marta.zimacsek/posts/10207662438173262