Kezdőlap Diákélet 2017-ben is mézédes kitelepülés a Főtéren

2017-ben is mézédes kitelepülés a Főtéren

Már javában zajlik a téli időszak, így nem csak a hideg időjárás és a forró italok, de a természet ajándékaként számon tartott ízletes mézek is előtérbe kerülnek, amelyek immunerősítőként, valamint különböző ételek és italok ízesítéseként egyaránt remekül megállják a helyüket.
A Kecskemét Főterén található helyi termelők piacán immáron harmadik éve, hogy minden csütörtökön kitelepül Szombatiné Tóth Katalin, aki rendkívül különleges ízvilágú, változatos kínálatú, valamint saját készítésű mézalkotásaival idén joggal nyerte el az „Év Termelői Piac gazdája” címet.

„Huszonkét évvel ezelőtt kezdtünk el méhészkedni a férjemmel, Szombati Lászlóval és azóta is töretlenül tevékenykedünk azon, hogy minél ízletesebb, sokrétűbb és egészségesebb termékekkel szolgálhassunk vásárlóink részére.
Közepesen jó évet zártunk, de a 2017-es esztendő alkalmával kimondottan változatos termékpalettával készülünk vásárlóink számára.
Kínálatunk között a repceméz, az akácméz, a selyemfűméz, hársméz, vegyes virágméz, propoliszos méz, propolisz tinktúra, mézesdió, mézes vörösáfonya illetve a rendkívül különleges erdei méz is megtalálható, amelyet szeretettel ajánlunk mindenkinek.
Allergiás panaszok enyhítésére a selyemfűmézet, lúgosításra pedig a repcemézet ajánlom.”

Nyitva tartás: Minden csütörtökön 12:00 – 17:00 óráig a Városháza előtti Helyi Termelők Piacán.