Kezdőlap ÉT-TRENDEK Kecskeméti ÉT-TRENDEK – A Disztl Borászat bio-borait kóstoltuk

Kecskeméti ÉT-TRENDEK – A Disztl Borászat bio-borait kóstoltuk

MEGOSZTÁS

 

Szerkesztőségünk ezúttal a kiskőrösi Disztl bio-borgazdaság kifogástalan termékeit kóstolhatta meg a Kecskeméti ÉT-TRENDEK gasztro-rovatunk keretében.

 

A Disztl Pincészet évek óta sikeresen állja meg a helyét díjnyertes bio boraival Kiskőrösön és Bács-Kiskun megye számos településén egyaránt, így nem a véletlen műve, hogy az agrártalálkozón is megtalálhattuk a rendkívül változatos, mégis minőségi alapanyagokkal és magas szakértelemmel készített boraikat.

Ezen borok előállításakor kizárólag természetes módszerekkel járnak el a szakemberek, ugyanis nem alkalmaznak műtrágyákat, különböző növekedés szabályozókat és szaporítóanyagokat, színező – és festékanyagokat, valamint tartósítószereket, azok ugyanis szermaradványokat hagynának a borban, ezzel rontva annak minőségét.

A Disztl Pince Kékfrankos Rosé borai gyümölcsösségben szinte verhetetlenek. Illata és íze egyfajta eleganciát, élénkséget kölcsönöz fogyasztójának.

Bátran próbálja ki Ön is, mi csak ajánlani tudjuk!

Disztl Gábor
6200 Kiskőrös,
Hrúz Mária utca 22.
Tel. 06/ 30 347 44 94
Email: disztl@freemail.hu

 

MEGOSZTÁS