Kezdőlap Közlekedés A bajai rendőrök a baleset szemtanúinak jelentkezését kérik

A bajai rendőrök a baleset szemtanúinak jelentkezését kérik

A lakosság segítségét kérik a bajai rendőrök.

A Bajai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 03020/866/2017. bűnügyi számon nyomozást folytat közúti baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az 54-es számú főúton Nemesnádudvar irányába közlekedett 2017. június 23-án 11 óra 15 perckor egy Opel Astra típusú személygépkocsival egy 35 éves érsekhalmi lakos. A férfi az előtte haladó tehergépkocsi előzésébe kezdett, amikor a teherautó előtt közlekedő traktor megkezdte a balra kanyarodását, ezért a személyautó és a mezőgazdasági vontató összeütközött. A baleset következtében a személygépkocsi egyik utasa súlyos, míg a másik utas könnyű sérüléseket szenvedett.

A teherautó sofőrje a baleset bekövetkezése után megállt, meggyőződött arról, hogy az ő segítségére már nincs szükség, ezért távozott a helyszínről az adatai hátrahagyása nélkül.

A Bajai Rendőrkapitányság kéri a teherautó vezetője, illetve szemtanuk jelentkezését, akik a balesetet látták, vagy a balesettel kapcsolatosan információval rendelkeznek, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-300-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 és 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 (Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye.)