Kezdőlap Események Leslie Mandoki és csapata a Budapest Parkban lép fel

Leslie Mandoki és csapata a Budapest Parkban lép fel

Ismét Magyarországon ad koncertet Leslie Mandoki és csapata. A Németországban élő magyar producer-muzsikus világhírű zenészekből álló supergroupja, a Man Doki Soulmates augusztus 8-án a Budapest Parkban lép fel.

    A koncerten több mint 35 Grammy-díj, számos arany- és platinalemez tulajdonosaival, a dzsessz-rock ismert alakjaival találkozhat a közönség – közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

Budapestre érkezik többek között Chris Thompson (Manfred Mann’s Earth Band), Bobby Kimball (Toto), Nick van Eede (Cutting Crew), Randy Brecker, Bill Evans (Miles Davis Band), John Helliwell és Mark Hart (Supertramp), Mike Stern (Blood, Sweat & Tears), Till Brönner, Klaus Doldinger, valamint Melanie C (Spice Girls) és Cory Henry (Snarky Puppy).
A műsor két magyar közreműködője Bródy János és Charlie lesz.
Mándoki László idén tavasszal Párizsban, Londonban és Berlinben is koncertet adott supergroupjával Wings of Freedom című turnéja keretében.
A közlemény kitér arra, hogy a Man Doki Soulmates koncertje egy nappal lesz az idén 25 éves Sziget fesztivál kezdete előtt. Mint felidézték, 1994-ben, az első olyan Szigeten, amelyen már külföldi fellépők is voltak, Mándoki zenekara (akkori nevén Leslie Mandoki’s People) az első sztárcsapatok között lépett fel a rendezvényen.

A Sziget jubileumához kapcsolódva a heti bérlettel rendelkező fesztiválozók karszalagja a Man Doki Soulmates augusztus 8-i koncertjére is érvényes. A jegyek már kaphatók a Budapest Park jegypénztáraiban és a www.budapestpark.hu oldalon.