Kezdőlap Események Munkáltatói Fórum Kecskeméten

Munkáltatói Fórum Kecskeméten

2017. augusztus 25-én, pénteken kilenc órakor kerül megrendezésre a Munkahelyteremtés 2017. című rendezvénysorozat mikro-, kis és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására elnevezésű Munkáltatói Fórum. Célja, hogy az előadás olyan releváns információkkal szolgáljanak az új pályázati és támogatási lehetőségről, melyek közvetlenül szolgálják cége versenyképességének növelését.

Reggel háromnegyed kilenctől, kilenc óráig lehetőség van a regisztrációra, majd ezt követően hangzik el a Köszöntő beszéd.

Kilenc óra tíz perctől Karáné Borbély Csilla, a Bács-Kiskun Megyei  Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály Munkaerőpiaci Osztály munkatársának előadása az NFA-2017-KKV mikro,- kis  és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásának támogatásáról hallgatható meg, mely után konzultációra van lehetőség.

Az esemény helyszíne:

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály Foglalkoztatási Osztály

Kecskemét, Klapka u. 34. (földszint ügyféltér)

Ahhoz, hogy a cégek részt vehessenek ezen a rendezvényen előzetes regisztrációra van szükség, melyet 2017. augusztus 22. napjáig adhatnak le.

Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várnak.