Kezdőlap Események Új előadással folytatódik a „Családok Akadémiája” Kecskeméten

Új előadással folytatódik a „Családok Akadémiája” Kecskeméten

Új előadással folytatódik a „Családok Akadémiája” című ismeretterjesztő program Kecskeméten. A Bács-Kiskun Megyei TIT szervezésében megvalósuló rendezvénysorozat következő állomásán a családi krízishelyzetek, konfliktusok megelőzéséről és kezeléséről kaphatnak hasznos információkat az érdeklődők.

 

A családi krízishelyzetek, konfliktusok megelőzéséről és kezeléséről hallgathatnak meg előadást azok az érdeklődők, akik ellátogatnak a „Családok Akadémiája” következő előadására a Kecskeméti Tudomány és Művészetek Házába. A tréninggel egybekötött előadáson szülők, nagyszülők és családalapítás előtt álló fiatalok szerezhetnek a mindennapi problémahelyzetekben jól hasznosítható életvezetési, életviteli, válságkezelési, nevelési ismereteket.

Az előadást és a tréninget Szappanos Benedek pedagógiai szakértő, pszichológiai mentor, a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ szakmai vezetője tartja 2017. november 10-én 10 órától a Tudomány és Művészetek Háza Kerényi József termében.

Az ismeretterjesztő program része a „Középpontban a család” című, átfogó rendezvénysorozatnak, amelynek megvalósításához a Bács-Kiskun Megyei TIT az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében nyert el pályázati támogatást.