Kezdőlap Sport Vidáman telt az idei 3. Éjszakai Forgatag

Vidáman telt az idei 3. Éjszakai Forgatag

Március 23-án újra megtelt a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Térérdeklődő fiatalokkal és családjaikkal. Nem is akármilyen élményben lehetett része a jelenlévőknek! Az izgalmas versenyek mellett volt színházi varázslat, és olimpia élménybeszámoló is.

A már megszokott menetrend szerint nyitották meg az estét a kezdő asztaliteniszezők. A
versenyzők egy rövid bemelegítést követően máris egymásnak feszültek, és a szoros meccsek után meg is született az est első végeredménye. E szerint Mayer Lászlónál ezúttal senki nem volt jobb, őt Nagy Zsombor követte a második helyen, és Capitan Tom vitte haza a bronzérmet.

Míg a fiatalok az asztalok mellett mérkőztek, a Rév – Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat
munkatársai egy érdekes társasjátékkal készültek a többiek számára.

A versengést egy kicsit megszakítva, 19 órától igazi színházi élménnyel kápráztatta el a
jelenlévő kicsiket és nagyokat Váry Károly színművész, melyet hangos vastapssal hálált meg a közönség. Ezt követően az egyenesen Dél-Koreából érkező, téli olimpián önkénteskedő Tor Tamás tartott egy rövid élménybeszámolót pyeongchangi élményeiről.
Miután a közönség kifogyott az olimpiai kérdésekből, megkezdődtek a darts, csocsó és a
további asztalitenisz versenyek.

A fiatal dartosok új bajnokot avattak Tóth Zsuzsa személyében, őt Gál Niki és Capitan Tom követte. A felnőttek között pedig ezúttal Dudás Sándor nem talált legyőzőre, Tóth Zoltánt és Nagy Gergőt megelőzve.

Csocsóban ezúttal a Zentai Márk – Vass Marcell páros vihette haza az aranyat, Blaskó Dávid Kovács Kevinnel ezüstöt szerzett, Bencsik Gyula és Gondos Máté gyűjteménye pedig egy bronzéremmel gazdagodott.

Az asztalitenisz haladó kategóriájának bajnoka Papp Kálmán lett, Hatvani József állhatott fel a képzeletbeli dobogó második fokára, Mayer László pedig a dicsőséges harmadik helyet szerezte meg. A profik között ezúttal is Tóth Zoltán diadalmaskodott, szoros meccsben Novák Laurával, aki a második helyet szerezte meg, Kurtz György pedig egy bronzéremmel gazdagodott.