Kezdőlap Kecskemét BÁCS-KISKUN MEGYEI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 2018. május 5-én 12 óra 16 perckor őrizetbe vett egy 21 éves férfit, aki ellen a Mezőkövesdi Járásbíróság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

 

Megyénkben az elmúlt 24 órában három könnyű sérüléssel járó, valamint kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Ittas vezetés gyanúja miatt két gépjárművezetőt állítottak elő vér-vizelet mintavételre a járőrök.

 

Kalocsán, a  Gém utcában közlekedett 2018. május 5-én 8 óra 50 perckor egy 17 éves helyi férfi Skoda Fabia típusú személygépjárművel. A helyszíni szemle adatai alapján a Paksi köz kereszteződéséhez érve nem vette figyelembe a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtáblát, és nem adott elsőbbséget a védett úton haladó motorkerékpáros férfinek, ezért összeütköztek. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a motoros könnyű sérülést szenvedett.

 

Vezessenek óvatosan és körültekintően! Kérjük a közlekedésben részt vevő járművek vezetőit, hogy a KRESZ szabályait betartva, elsőbbségadási kötelezettségeiknek eleget téve közlekedjenek! Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!